Ljubav i veze

Oni su kraljevi i kraljice flerta – 4 horoskopska znaka koji će vas zavesti za čas!

Napisao H. H.

Nema kome nisu zabavne čari slatkog, nevinog flerta. Ipak, nekima ova vještina baš ide od ruke, a astrolozi kažu da pored znakova, na ovu poželjnu sposobnost, dosta utječe i horoskopski znak. Ova četiri astro znaka ruše sve rekorde u zavođenju.

Lav

Osvajaju bez premca, suptilno i sa dosta mašte. Prići će vam puni samopouzdanja, s neodoljivim šarmom i sa osmjehom koji će osvetleti cijelu prostoriju. Lavovi su “gradske face”, poznaju sve bitne ljude i sigurno vam ne može biti dosadno. S njima ćete zaista imati kraljevski tretman, a kako su poznati kao veliki džentlmeni, dodatne bodove dobiće lijepim, i pomalo zaboravljenim manirima, piše “Kurir“.

Pripadnici ovog horoskopskog znaka ne vole gubiti i uvijek idu na na pobjedu. Zavođenje je za njih više od puke gimnastike, oni uživaju u svakom koraku osvajanja, pa čak ih intrigira kad moraju se malo više pomuče oko nekoga. Lavovi su također i strastveni ljubavnici, pa budite sigurni da će vožnja s njima biti kompletna.

Škorpion

Kada Škorpion uđe u prostoriju, to jednostavno svi primijete. Njezin prodorno bezobrazni pogled osvaja i bez dodira, a kada izabere plijen, osvaja ga za najviše par sati. Škropija posebno ide od ruke neverbalna komunikacija i često je koriste dok “pažljivo” slušaju o vašoj karijeri. Niste ni postali svjesni da vas je Škropija još na početku večeri izbrala kao budućeg partnera, a već ste se našli u njenom zagrljaju. U krevetu su perverzne i uživaju voditi ljubav satima, a na sebi obično imaju zavodljiv i skup rublje.

Blizanci

Imaju interesantan prijateljski pristup, koji zapravo, skoro uvijek završava posao. Duhoviti, vrlo šarmantni, ali i obrazovani, Blizanci su toliko zabavni da biste mogli satima provesti u ćaskanju s njima. Imaju neodoljivu karizmu kojom prosto privlače ljude oko sebe, vrlo su pozitivni i uljudni i nikada vam neće biti neugodno s njima.

Rak

Puni suosjećanja, razumijevanja i ljubavi za vas u svakom trenutku. Imaju beskrajno veliko srce u koje mogu stati svi vaši strahovi, padovi, uspjesi i želje budućnosti. Uz Raka ćete imati i najboljeg prijatelja kome ćete moći povjerite bilo koju tajnu. Često iz prijateljstva nastaju predivne ljubavi, pa razmislite o tome kada sljedeći put izađete sa svojim “najboljim drugom” na kavu. Uz Raka će vam porasti i samopouzdanje, a seks će poprimiti neku sasvim novu dimenziju.

cure.ba

Komentari

komentara