Ljubav i veze

Zvijezde upozoravaju: Ako je rođen u jednom od ovih znakova – zaboravite na vezu sa njim

Napisao H. H.

Bilo da ste Blizanac, Rak ili Bik, postoje znaci sa kojima ne biste trebalo da budete u vezi

Svako ko pokuša da vas ubedi da zvezde nemaju uticaj na naše živote, laže ili nije dovoljno informisan. Horoskopski znak ima moć da utiče na sve što radimo u životu. On puno govori o našim izborima, strastima i ciljevima.
pročitaj još

Ovih 6 problema sa novcem mogu da unište vašu vezu: Evo kako da ih rešite
18. jul 2017
Probala sam najjednostavniji RECEPT za 100% prirodno ulje za sunčanje i ostala sam bez reči kad sam videla rezultate
19. jul 2017
Genijalni Srbi našli rešenje kako da se kupaju u poplavljenoj Grčkoj (VIDEO)
18. jul 2017

Zvezde otkrivaju jednu stvar koju svaki znak mora da uradi ako želi da pronađe pravu ljubav

DA LI STE IZABRALI PRAVU PROFESIJU? Horoskop otkriva najbolje poslove za svaki znak

Ovi horoskopski PAROVI imaju nešto mnogo VEĆE OD LJUBAVI – da li ste sa pravim znakom?

Možda bi trebalo da konsultujeta astrologa sledeći puta kada planirate da pronađete muškarca sa kojim ćete se zabavljati. U ostalom ne želite da shvatite da vam neko ne odgovara i da to bude kasno.

Postoje horoskopski znaci sa kojima ne biste trebalo da budete u vezi, bez obzira koliko vam se sviđaju.

Ovan (21. mart – 19. april)

Osobe rođene u ovom znaku su hrabre i žestoke žena sa čvrstim osećanjem nezavisnosti. Ona je takođe stabilna i logična. Izbegavajte Blizance i Lavove.
Blizanci: Ne dajte da vas zavaraju. Strast može biti prvilaćna, ali Blizanci su previše vatreni i emotivni za vas.
Lav: Previše je intenzivan i dominira nezavisnim Ovnovima. Ova dva znaka će se uvek odbacivati.

Bik (20. april – 20. maj)

Bik voli da se prepusti finijim stvarima u životu i uživa u luksuzu. Ona je posvećena ljubavniku i prijatelju i drži ih u šaci misterijom. Izbegavajte Lavove i Strelce.

Lav: Lav je previše zahtevan za Bika i njenu ljubav. Verovatno će joj postati dosadan zbog njenog jednostavnog načina života.
Strelac: Žena Bik nema ništa zajedničko sa strelcem. Ona je previše opuštena, dok je on isprogramiran.

Blizanci (21. maj – 20. jun)

Devojka rođena u ovom znaku je zamišljena i romantična. U vezi se daje punog srca i uvek je na strani ljubavi. Ona je svestrana, avanturistička i prijateljska. Veoma je prijatna i može da stvara prijateljstva bez obzira gde se nalazi. Izbegavajte Škorpije i Device.
Škorpije: Blizanci su previše opušteni za vatrenog muškarca kakav je Škorpija, koja može da bude previše ljubomorna. Žena rođena u ovom znaku traži tabilnost.
Devica: Muškarci Device su previše mirne i povučene za žene Blizance. One mogu da ih dovedu do ludila.

Rak (21. jun – 22. jul)

Ona je ambiciozna, ali uvek uvek ljubazna. Ona privlači ljude koji dele svoje strasti. Odlikuje je visok nivo emocionalne inteligencije. Ima sjajan smisao za humor i uživa u tome da druge zasmejava. Izbegavajte Škorpije i Device.
Škorpija: On je previše strastven i intenzivan za otpuštenog raka. Oba znaka mogu biti ljubomorna, što ih ne čini odgovarajućim podudaranjem.
Devica: Oba znaka su stidljiva. Nedostatak odgovarajuće komunikacije može da izazove katastrofu za ovaj par.

Lav (23. jul – 22. avgust)

Lav ima ego i ona je toga svesna. Voli da bude obožavana. Kad pronađe ljubav, ona je izuzetno odana. Ona predstavlja jakog partnera za mekše znakove i sjajnog partnera za jednako živahne. Izbegavajte Vodoliju i Jarca.

Vodolija: Čovek Vodolija Akuarius se prepusti slobodnoj devojci Leo. Ona bi ga progutala cela. Ona treba nekoga ko može da joj se suprotstavi i nikad ne izlazi.
Jarac: Slobodan duh prirode Jarca je u suprotnosti sa visoko motivisanim Lavom. Ona će želeti da se pridržava strukturi koju Jarac jednostavno ne može da poštuje.

Devica (23. avgust – 22. septembar)

Devojka Devica se gubi unutar sopstvenih misli. Zamišljena je i tiha, veoma je ranjiva i pokušava da se sakrije. Ponekad je teško čitati njene poteze, ali kada je osvojiš, biće tvoja zauvek. Izbegavajte Rakove i Ribe.

Rak: Oba znaka karakteriše intenzivna osetljivost, teško je da mogu da funkcionišu u paru. Devojka Devica se više prilagođava zemljanim znakovima.
Ribe: Kao Devica, čovek Riba je tih i nežan. Ove dve osobe verovatno neće uspeti da izguraju dan bez neželjenih emocija.

Vaga (23. septembar – 22. oktobar)

Vaga je najsposobniji znak u zodijaku. Žena Vaga zna šta hoće i neće se zaustaviti sve dok ostvari zacrtano. Ona je logična i izbalansirana. Neće se smiriti dok ne dobije najbolje. Ona je sjajna sa komunikacijom. Izbegavajte Jarčeve i Ribe.

Jarac: Muškarac Jarca je bezuspešan za Vagu. Žena Vaga vidi njegov osećaj avanture i slobode kao lenjost. Iako postoji hemija, strast između njih brzo nestane.
Ribe: Dama Vaga ima nultu toleranciju za veoma osetljive Riba. Ona je neosporno iskrena i ne može da podnese tu vrstu pravičnosti.

Škorpija (23. oktobar – 21. novembar)

Škorpija je najizazovniji od znakova. Veoma je emotivna, ljubomorna i strastvena. Njeni zahtevi su odlični i mentalno i fizički. Njen seksualni apetit je često ogroman, a smisao za humor i oštri jezik se može pogrešno shvatiti. Ona je intenzivna žena, ali ako je osvojite, prirediće vam nešto najbolje u životu. Izbegavajte Škorpije i Blizance.

Škorpija: Bilo bi dobro da se muška Škorpija odrekne od svoje ženske kolege. Ovaj znak je toliko pun intenziteta da je dodavanje goriva u vatru opasno. Fizička veza između njih je legendarna, ali romansa je toksična.
Blizanci: Čovek Blizanac je previše romantičan za intenzivnu Škorpiju.

Strelac (22. novembar – 21. decembar)

Strelac ne zna strah. Ona je kraljica avanture i slobode, kod nje nema drame. Iznad svega toga, ona će uvek pratiti svoje srce – gde god da je vodi. Kada je u pitanju ljubav, ona traži nekog da učestvuje u njenim avanturama i osvaja svet sa njom. Izbegavajte Bika i Devicu.

Bik: Čovek Bik uvek želi da bude kod kuće i blizu zemlji, dok Strelacc ima tendneciju da leti i oseća se slobodno. Potreba Bikova za stabilnošću biće ugrožena nomadskim načinom života Strelca.
Devica: Muškim Devicama je potrebna red i stalna sigurnost, dok Strelci ne mogu da odgovore na ovaj zahtev. Ona je zauzeta gledajući u budućnosti, dok je on skoncentrisan na sadašnjost.

Jarac (22. decembar – 19. januar)

Jarac je ciljno orijentisan ali zabavan. Ima fantastičan smisao za humor. Često je ozbiljna i intrigantna, ali poseduje puno strpljenja i odličnih veština za rešavanje problema. Ona dobro vidi širu sliku i posvećena je svom putu. Izbegavajte Lavove i Ovnove.

Lav: Jarcu nije potrebna nepredvidiva osoba i partner kao što je Lav. On mora uvek da bude u centru pažnje, dok ona ima važnijih stvari na umu.
Ovan: Ne postoji veći sukob od onog između Ovna i Jarca. On je bezbrižan, pametan i logičan. Ženskom Jarcu je potreban partner koji je fokusiran na budućnost, a Ovan je prezauzet da se bavi nekoj novoj avanturi.

Vodolija (20. januar – 18. februar)

Žena Vodolija uvek ide napred. Ona je prirodno kreativna i uvek traži poboljšanje i inovacije. Ne voli da se stavlja u kutiju. Dok se ona pojavljuje ekstravertno, često ima problema da pokazuje svoja prava osećanja. Ona vrednuje njenu slobodu i sposobnost da se kreće bez vezivanja. Izbegavajte Škorpije i Ribe.

Škorpija: Muškarac Škorpija je previše ljubomoran da bi izašao sa devojkom Vodolijom. Ona može postati indiferentna i nedovoljno posvećena prema njemu što može izazvati ljutnju kod Škorpije.
Ribe: Čovek Riba je suviše zahtevan za slobodnu Vodoliju. Kao i muška Škorpija, tako i muška Riba zahteva mnogo pažnje i brige. On je zavistan,a žena Vodolija može funkcionisati samo u odnosu sa partnerom, koji je nezavistan kao ona.

Ribe (19. februar – 20. mart)

Žene Ribe je teško razumeti. Ona je osetljiva, emocionalna i oprezna. Zna da bude kreativna i uvek usredsređena na nešto. Ona je stidljiva, slatka i često malo rasejana. Izbegavajte Blizance i Vage.
Blizanci: Blizanci su suviše iskreni za lako srce Ribe. Njegov repertoar bez filtera može biti previše za slatku i osetljivu Ribu, što može da dovode do povrede njenog osećanja. Ona je pogodnija za osetljiviji znak kako bi se osećala sigurno.
Vaga: Logična priroda Vaga nije pogodna za žensku Ribu. U raspravi može da je dovede do suza. Njegova potreba za socijalnom stimulacijom će pogađati Ribe, jer njoj je ugodnija u samoći.

telegraf.rs

Komentari

komentara