Ljubav i veze

BLAGO ONOM KO IH IMA – Ovo su tri najvatrenija horoskopska znaka

Napisao H. H.

Neki znakovi su strastveniji od drugih, a ova tri su prave “žive vatre”.

Nakon ovoga možda počnete razmišljati o promjeni partnera.

Ovo su tri najstrastvenija horoskopska znaka:

Rak

Dobar smisao za humor je njihova jača strana, a druge osvajaju pažnjom u posvećivanju koje su vrlo originalni. Obožavaju seksualne igre i fantazije i nije im problem probati nove stvari kao ni biti malo grublji ako vi to želite. Ako ga želite osvojiti slobodno pokažite svoju emotivnu stranu, svoje slabosti jer on drugima želi biti oslonac i sigurnost.

Lav

Rođeni u ovom znaku su pravi “trendseteri” koji poznaju sva kul mjesta u gradu. Ako se želite dobro provesti uvijek za društvo izaberite Lava i nećete se pokajati. Oboriti će vas s nogu stvarima koje će uraditi za vas i kupiti vas za cijeli život. Mnogim ljudima je upravo ta količina pažnje presudna za zaljubljivanje. Također, oni apsolutno sve rade bolje od drugih, a na vama je da im smislite izazov. Lavovi imaju osmjeh koji obara, a ponekad je dovoljno da vam ga pokažu da bi vas odveli u krevet. Ako ga želite zavesti, podilazite mu, ugađajte i laskajte.

Škorpion

Bog seksa! Tačka. Ako ste ikada bili u vezi sa Škorpionom onda znate da one imaju neodoljivu moć privlačnosti. Čak i one manje atraktivni Škorpioni imaju izraženu auru i moć manipulacije koju koriste da bi natjerali druge da rade ono što hoće. Ukoliko vas zamisle kao potencijalnog partnera, sigurno će vas osvojiti. I dok shvatite njihov plan, već ste se zaljubili. Ako bi vas neko pitao, što je to vašeg Škorpiona čini tako poželjnim, moguće je da to ne biste znali objasnite. Pored snažne privlačnosti, rođeni u ovom znaku su i izuzetno lojalni prijatelji, veliki heroji i pouzdani u poslu. Ako želite zavesti Škorpiona obucite se u crno, pogotovo donje rublje. Vole umjetnički nastrojene i pomalo problematične ljude.

net.hr

Komentari

komentara