Ljubav i veze

Brad Pitt u vezi je sa jednom od najljepših holivudskih glumica?

Napisao H. H.

BRAD PITT navodno izlazi s Charlize Theron nakon što ih je upoznao bivši dečko glumice, Sean Penn.

Novopečeni golupčići navodno nisu skidali ruke jedno s drugog na jednom showbiz eventu prošli tjedan, piše The Sun. Njihova veza, za koju se pretpostavlja da je počela oko Božića, prva je ozbiljna romansa Brada Pitta nakon razvoda od Angeline Jolie 2016. godine.

Oskarovka Theron , koja je raskinula zaruke s Pennom 2015. godine, Pitta je navodno posjetila u njegovom domu u Loz Felizu u Los Angelesu, no još uvijek nije upoznala njegovu djecu koju dijeli s Jolie.

“Neformalno se viđaju gotovo mjesec dana. Ironično, prijatelji su postali preko Seana (Penna, op. a), no stvari su se razvile”, kazao je izvor.

Prošli vikend par je viđen zajedno nakon različitih filmskih projekcija u subotu. Brad Pitt gledao je film “If Beale Street Could Talk”, čiji je izvršni producent – u privatnoj kući dok je Theron bila posebni gost na projekciji novog filma Alfonsa Cuaróna, Roma u losanđeleškom Chateau Marmontu.

“Brad je došao u Chateau nakon, presvukao se i pridružio Theron u kutu bara”, kaže izvor dodajući da su oboje izgledali sretno. “Bila je na koktelu s votkom dok se on držao mineralne vode”, kaže izvor te dodaje da su izgledali prisno, a u jednom trenu 55-godišnji glumac 12 godina mlađoj kolegici u jednom trenu navodno je namignuo.

Brad Pitt ostavio se alkohola nakon što je priznao da je on bio glavni krivac njegovih bračnih problema s Jolie.

Pittovi predstavnici odbili su komentirati njegovu novu romansu, prenosi index.

Charlize, koja ima dvoje posvojene djece, prije su povezivali s Keanu Reevesom, Ryanom Reynoldsom i Alexanderom Skarsgardom.

Komentari

komentara