Ljubav i veze

Tajni jezik zavođenja: AKO TREPĆE KAPCIMA ZALJUBLJUJE SE…

Napisao H. H.

Pojačano treptanje očima znak je da postoji simpatija. Podiže li obrve tokom razgovora, to je znak jake privlačnosti. Gleda li vas neprestano, to je ljubav…

Stručnjaci su upozorili kako je neverbalna komunikacija ta koja govori više od riječi. No, tajne znakove i šifre koje muškarac šalje ženi koja mu se sviđa, ponekad je jako teško odgonetnuti. Najčešće dame ostaju zbunjene ponašanjem nekog muškarca koji u jednom trenutku, čini se, šalje neke signale, a u drugom ih više nema, piše “Aura.ba“.

U igri zavođenja postoje bitne razlike kako muškarci i žene razgovaraju tijelima. Žene govore indirektno i blaže su u nastupu, a muškarci su izravni i nastupaju moćnije. No, oba spola će tijelom “izbrbljati” više nego što žele, te otkriti tajne namjere.

Zavođenje

Žene su krhkije pa su morale naučiti savršeno koristiti govor tijela i sve oblike neverbalne komunikacije. Primjećuju puno više detalja, lukavije su, oštroumnije, domišljatije i suptilnije, a u razgovoru indirektnije. Predodređene su za majke i njegovateljice, pa zamjećuju neverbalne znakove koje im šalju čak i mala djeca.

Žene vještije šalju i primaju neverbalne poruke, ali i tumače njihovo značenje, što su potvrdile i studije. Prikaz magnetske rezonance potvrdio je da mozak žene nakon primanja neverbalne poruke, obrađuje tu poruku u čak 16 različitih područja. Muški mozak je obrađuje u tek 6 različitih područja.

Kada muškarac zatakne palac za kaiš na hlačama, znajte to je jedan od glavnih znakova da je zainteresiran za vas. Sjedite li u njegovoj blizini, obratite pažnju na njegova stopala. Ako su okrenuta prema vama, zanimate ga.

Ako često stavlja ruke na svoje bokove ili bedra, imate posla sa samouvjerenim i nepopustljivim muškarcem. Pojačano treptanje očima znak je da postoji simpatija. Podiže li obrve tokom razgovora, to je znak jake privlačnosti

Ako prekriži noge, a koljena okrene od vas, znak je da nije zainteresiran, kao i prekretanje očima i naginjanje unazad. Gleda li vas neprestano, to je ljubav.

Hemija

Ponekad vam se čini kako vas je namjerno dodirnuo koljenom ispod stola, ili u prolazu očešao svoje rame o vaše tijelo. Znajte da je to realno i istinito. Ponekad je hemija koju osjećaju muškarac i žena poput magneta koji ih spaja skupa. Naboj koji vlada između dvije osobe jako je teško i gotovo nemoguće prikriti. Najčešće će vam se ispričati kad se sudari s vama, ali to će sve završiti zagonetnim osmijehom koji već dobro poznajete.

Potvrđeno je kako je dugi kontakt očima najpouzdaniji ljubavni “mig”. Pretjerano treptanje očima jasan je znak napetosti. Neki ljudi trepću vrlo brzo (povezano s pojačanim otkucajima srca) ako su nervozni, što ne mogu sakriti u kontaktu s očima sagovornika. Potrebno je osvijestiti tu gestu i naučiti je kontrolirati.

Komentari

komentara