Kuća i hrana

Nakon što vidite šta će se desiti, zamrzavaćete limun ostatak svog života!

Napisao A. K.

Pa zašto bi zamrznuli limune?

“Nova je studija po prvi puta pokazala kako limonoidi, prirodni spojevi prisutni u limunima i ostalom citručnom voću, ometaju rast ER + i ER-stanica raka dojke. Ovo baca novu svetlost na važnost ovog voća za prevenciju raka dojke i podržava prošle studije koje su pokazale kako bi mogla smanjiti rizik od raka dojke “.

Svi kažu da bi se celi limun trebao koristiti bez bacanja. Ne samo zbog očitih zdravstvenih prednosti, već i zbog zadivljujućeg ukusa! Kako?

Jednostavno, uzmite organski limun, isperite ga i stavite u zamrzivač. Jednom kada se smrzne, dobijate sve što je potrebno za rendanje ili komadanje celog limuna, čak i bez pranja.

Zatim ih posipajte na salatu, sladoled, juhu, žitarice, rezance, umak od špageta ili bilo čega. Nema ograničenja. Ono što ćete doživeti je da ćete ukusiti ono što niste nikad pre.

Zašto biste to učinili? Budući da kora limuna sadrži 5 do 10 puta više vitamina od soka limuna, a kora je deo koji obično bacamo. Ne samo to, već kora pomaže da se rešete toksina u telu.

Ali čekajte, ima još. Limun je učinkovit u ubijanju ćelija raka jer je navodno 10.000 jači od hemoterapije.

Dobra je vest da je ukus limuna ugodan i ne isporučuje užasne učinke hemoterapije. Ono što je bizarno je da ljudi čvrsto čuvaju tu činjenicu kako ne bi ugrozili prihode onima koji profitiraju od drugih bolesti.

Još jedan zanimljiv aspekt limuna je da ima značajan učinak na ciste i tumore. Neki kažu da je limun dokazani lek protiv svih vrsta raka.

Tu nije kraj. Ima anti-mikrobiološki učinak protiv bakterijskih infekcija i gljivica; delotvorno je protiv unutarnjih parazita i crva; reguliše krvni pritisak, deluje kao antidepresiv; suzbija stres i živčane poremećaje.

Priroda je stavila stvari na planetu kako bi telo ostalo zdravo. Korporacije skrivaju ove informacije i stvaraju sintetiku za lečenje bolesti. Sintetička hemikalija stvara druge simptome od njenog gutanja koji zahtevaju drugi lek za borbu protiv ovih simptoma.

I tako se ciklus nastavlja, što znači da je ogromna dobit koja proizlazi iz otvorene namere da telo drže bolesnim i potiskuju prirodnu hranu za lečenje, minerale i modalitete.

Izvor: Novi početak

Komentari

komentara