Kuća i hrana Zdravlje

NAPUNITE ČAŠU VODOM, SIRĆETOM I MORSKOM SOLJU: Stavite je u sobu i NE DIRAJTE je 24 sata, saznat ćete zašto vam se u životu dešavaju LOŠE STVARI

Napisao A. K.

Svaka osoba na ovom svijetu nosi svoju energiju, bila ona negativna ili pozitivna. Ta energija se prenosi na sve stvari sa kojim imamo kontakt, čak se ona može osjetiti i na mjestima gdje boravimo.

Što više ljudi u jednom domu živi, to će više miješanja energija biti, a ta energija ne mora uvijek biti pozitivna, piše “Kurir“.

To se takođe odnosi i na ljude koji posjećuju vaš dom, i njihove vibracije se miješaju sa vašim.

Ukoliko se iz neobjašnjivih razloga osjećate loše u svom domu, moguće je da je došlo do nakupljanja negativne energije. Ova energija takođe može uticati na zdravlje, finansijsko stanje, kao i na raspoloženje.

Kako biste se oslobodili negativne energije uzmite staklenu čašu, u trećinu čaše sipajte vodu, zatim trećinu sirćeta i trećinu morske soli.

Čašu bi trebalo ostaviti u prostoriji za koju ste uvjereni da se negativna energija osjeća.

Prostoriju zaključajte i niko ne bi trebalo da ulazi u nju narednih 24 sata, kako bi se sva negativna energija skupila u čaši.

Lako ćete prepoznati da li u sobi ima prisustva negatvne energije. Ukoliko je količina tečnosti u čaši ista, nema razloga za brigu.

Međutim, ukoliko tečnost u čaši više nije providna, ili postoji veća količina mjehurića, to je znak da ipak nešto nije u redu.

Negativna energija je prikupljena u čaši, što znači da bi vi odmah trebalo da je se riješite. Ovaj postupak primjenjujte dok god tečnost u vodi ne ostane onakva kakvom ste je ostavili.

Komentari

komentara