slot online 2023

Bivšem sam bila debelo smeće: Iz osvete smršala 60 kg i postala ljepotica! (VIDEO)

Napisao H. H.

Sećam se kada mi je bivši rekao da me niko neće hteti ako ga ostavim jer sam bezvredna, ružna i jer nikada neću smršati, koliko god se trudila, otkrila je Alvina

Gojazna mlada majka iz Pensilvanije odlučila je da se osveti bivšem dečku koji ju je maltretirao i vređao zbog njenog izgleda, pa je smršala skoro 60 kilograma.

Alvina Rejn (32) imala je u jednom trenutku preko 120 kilograma. Bila je toliko debela da je odeću kupovala na muškom odeljenju jer u žensku odeću nije mogla da stane. Kada ju je njen tadašnji partner nazvao debelim smećem, odlučila je da zauvek promeni svoj život, ali i da prekine vezu s nasilnikom, piše Daily Mail.

“Sećam se kada mi je bivši rekao da me niko neće hteti ako ga ostavim jer sam bezvredna, ružna i jer nikada neću smršati, koliko god se trudila. Nazivao me svakakvim pogrdnim nadimcima. Godinama sam trpela maltretiranje, a onda sam shvatila da više ne mogu dalje tako i da moram da raskinem vezu s njim”, govori Alvina kojoj je 2009. godina bila prekretnica u životu.

Do tog trenutka Alvina je utehu pronalazila u hrani. Dnevno je unosila 5.000 kalorija, uključujući dva obroka brze hrane, dve činije žitarica punih šećera, kao i razne vrste grickalica.

“Imala sam visok krvni pritisak, bila na granici da dobijem dijabetes, imala sindrom policističnih jajnika, napade teskobe i panike”, objašnjava ona.

“Prebacila sam se na posebnu ketogenu dijetu tako da sam unos ugljenih hidrata smanjila na minimum. Svaki put kad bi postalo teško, setila sam se rečenice: “Niko te neće takvu hteti” i to bi mi dalo podsticaj da budem uporna i pokažem mu da nije bio u pravu”, govori Alvina.

Dijeta se pokazala uspešnom, a Alvina je uspela smršaviti skoro 60 kilograma. Izgleda bolje nego ikada.

“Srela sam majku svog bivšeg dečka nakon što sam smršala, bila je šokirana. Ispričala mu je koliko sam se promenila. Nije dugo trebalo da me nazove i pokuša da me uveri da ga primim nazad”, govori Alvina dodajući da je trenutno jako srećna u braku sa sadašnjim suprugom koji je ceni i voli.

Alvina danas ima svoj Jutjub kanal putem kojeg pomaže ljudima koji se nalaze u sličnoj situaciji.

“Želim da znaju da mogu da počnu ispočetka i da mogu da preuzmu kontrolu nad svojim telom. Želim da im dam nadu da, bez obzira na to kakvu prošlost imali, uvek mogu da počnu da grade bolju budućnost”, zaključuje Alvina.

 

Komentari

komentara