Fitness i dijeta

OVO SAMO ŽENA MOŽE! Bivši je nazivao DEBELIM ĐUBRETOM, a onda cvilio da mu se vrati!

Napisao H. H.

Dečko Alvine Rejn nazivao ju je “debelim đubretom” kada je dostigla težinu od 112 kilograma. Kako bi izašla na kraj sa svim njegovim zlokobnim komentarima, Alvina je dnevno unosila i do 5.000 kalorija jedući nezdravu hranu

Majka dvoje dece u jednom trenutku je čak bila primorana da kupuje mušku odeću jer nija mogla da pronađe žensku u koju je mogla da uđe.

Međutim, 2009. godine je odlučila da prekine svoju nezdravu vezu sa hranom, ali i dečkom.
Prebacila se na na dijetu sa niskim unosom ugljenih hidrata i izgubila neverovatnih 60 kilograma kako bi sebi, i svom bivšem dečku, pokazala da je sve moguće.

I ne samo da se poslednja smejala, već je sada u srećnom braku sa mužem Sašom.
– Stalno mi je govorio užasne stvari. Nakon što sam se ugojila i godinama bila odsečena od ljudi zbog njega, nešto je moralo da se promeni i stigla sam do tačke kada sam mu rekla da se gubi iz mog života. Prešla sam na dijetu koja je podrazumevala da unosim 75 odsto zdravih masti, 20 odsto proteina i 5 odsto ugljenih hidrata dnevno. Kilogrami su vrlo brzo počeli da nestaju – priča ona.

Svaki put kada bi stvari postale teške, Alvina bi se prisetila reči bivšeg dečka koji joj je govorio da je niko neće želeti i to joj je davalo snagu da nastavi još jačim tempom, piše Daily Mail.
Kada je došla do željene kilaže, bivši je ostao šokiran. Zapravo, toliko iznenađen njenom pozitivnom transformacijom da je pokušao da je vrati.

Ona danas ima muža koji je voli i često pomaže ljudima na netu da se i oni izbore sa viškom kilograma, a dijeta joj je čak i pomogla da se reši određenih zdravstvenih problema koji su povezani sa gojaznošću kao što su dijabetes i visok krvni pritisak.

Nekada je isključivo jela brzu hranu, a njena ishrana danas je potpuno drugačija:
Doručak: jaja sa malo soli, kafa i kokosovo ulje.
Grickalice: bademi ili bobičasto voće.
Ručak: špagete sa grilovanom piletinom.
Večera: salata sa biftekom i pečurkama.

Komentari

komentara