slot online 2023

SAMO JEDNU STVAR JE PROMIJENILA U ISHRANI I POSTALA INSTAGRAM ZVIJEZDA: Dobila je tijelo iz snova, svi joj traže savjet!

Napisao H. H.

Ova mama dvoje djece iz Australije godinama nije bila zadovoljna svojim izgledom, a onda je napravila samo jednu promenu u svojoj dnevnoj rutini, dobila tijelo iz snova i postala Instagram senzacija.

Borba sa depresijom

1

Učiteljica iz Melburna Džoan Piters borila se sa depresijom i nije imala vremena da brine o sebi nakon rođenja njene djece koja danas imaju 9 i 11 godina.

Inspiraciju za mršavljenje dobila od prijateljice

2

Džoan nije bila fizički aktivna i brzo nakon porođaja je “napakovala” višak kilograma, ali kada je videla koliko je njena dobra prijateljica smršala, dobila je inspiraciju da i sama napravi promjenu.

Sa 62 na 57 kilograma

3

Za četiri godine je sa 62 kilograma skinula kilažu na 57 i potpuno transformisala svoje tijelo, a tajna njene transformacije takozvana “isprekidan post” dijeta.

Isprekidan post dijeta

5

Ova dijeta podrazumijeva da se svi obroci jedu u periodu od osam sati, bar većinu dana u nedelji i na taj način se eliminišu želje za šećerom i tijelo se primorava da koristi hranu za energiju.

Instagram zvijezda

6

Džoan je otvorila i profil na Instagramu gde objavljuje svoje fotografije na kojima se vidi napredak u njenom izgledu i daje korisne savjete svima koji je prate, a zasad ih ima skoro 120.000

Džoan sada izgleda fenomenalno

6

Ova zgodna je na misiji da dokaže da i nakon porođaja žene mogu bez problema da dovedu liniju do savršenstva, a ona je to učinila pomoću dijete “isprekidan post”. Sve obroke uglavnom jede u periodu od 12 do 20 časova i kaže da ovo ne smatra dijetom već stilom života.

Primjer drugim mamama

8

 

Pored ovakve ishrane, Džoan se trudi da ode u teretanu barem na pola sata, pet puta nedeljno i u šetnju kad god ima vremena za to. Ključ je u tome što se ne opterećuje kalorijama i radi samo ono što prija njenom organizmu.

7

Komentari

komentara