slot online 2023

ONA INSPIRIŠE ŽENE: Rodila je SEDMORO DJECE, u petoj je deceniji i ima SAVRŠENO TIJELO (FOTO)

Napisao A. K.

Kada se pre 23 godine vratila iz porodilišta, po prvi put, želela je da obuče stare farmerke. Nisu joj „stigle“ ni do pola butina. Tu je „podvukla“ crtu i rešila da svoje telo vrati na staro.

Džesika je nakon tog događaja rodila još šestoro dece i niko ne može da poveruje kada čuje koliko ima godina, a ni dece. Ona ima 43 godine, a nakon tog prvog porođaja počela je redovno da vežba. Tu naviku ima i nakon sedmoro dece.

Po zanimanju je medicinska sestra, ali sada radi i kao fitnes trener, a njene savete upijaju rekreativci ali i ozbiljniji vežbači.

Džesika je od tog prvog porođaja pazila na težinu, ali tek posle rođenja sedmog deteta, 2013. godine, počela je da trenira sa tegovima. I tek tada je, kaže, postala zadovoljna svojim telom.

– Bila sam šokirana količinom kilograma koje sam dobila u prvoj trudnoći. Sećam se da sam došla kući sa planom da uskočim u svoje stare farmerke, ali nije bilo šanse da se to desi. Pala sam u depresiju i shvatila da to nije samo tipični trudnički višak. Nakupilo se tu mnogo više bespotrebnih kilograma – kaže Džesika.

Već posle drugog porođaja, kaže, nije bila depresivna, jer je znala šta može da očekuje i šta treba da uradi.

Izvor: b92.net

Komentari

komentara