Zdravlje

Završio u bolnici – Konobari dvogodišnjem dječaku donijeli viski umjesto soka

Napisao admin

Soni Ris je na proslavi svog drugog rođendana popio više od pola čaše viskija, koji su mu konobari donijeli umjesto soka koji je naručila njegova majka. Sonija su potom hitno odveli u urgentni centar i zadržali na ispitivanju.


Viski (foto: cure.ba)

““Otišli smo u restoran oko podneva, naručila sam mu razblaženi sok od limete jer to voli da pije”, kaže Sonijeva majka Nina.

Konobari su ubrzo donijeli pića, malom Soniju su u čašu stavili i slamku. Majka Nina je još govorila sinu da pije što više soka jer je jeo slanu hranu.

“Završili smo predjelo kada sam shvatila da Soni pravi čudne izraze lica dok pije. Uzela sam mu čašu i probala piće”, kaže Nina.

Sonijeva majka kaže da je u čaši bio viski, i to dupli, kao i da je nakon samo jednog gutljaja osjetila da je peče grlo i da joj je “toplo u grudima”.

Majka kaže da je dječak popio bar deset gutljaja i počela je da paniči. Porodica je malog Sonija brzo odvela u urgentni centar, a dječak je na pola puta do bolnice zaspao.

“Kada smo stigli u bolnicu provjeravali su mu vitalne funkcije”, kaže majka. Srećom, dječak je dobro i pušten je kući, piše Smedia.rs.

U restoranu su rekli da je do zabune vjerovatno došlo zbog toga što je bila velika gužva. Kažu da su zbog gužve slučajno malom Soniju umjesto soka servirali viski sa malo vode koji je naručio jedan gost.

Restoran je porodici smanjio račun za 50 odsto i zvao je porodicu narednog dana da se izvini zbog incidenta.

cure.ba

Komentari

komentara