Ljubav i veze Zdravlje

Znanost tvrdi – Otkrivena najbolja stvar koju možeš učiniti za svog muškarca

Napisao admin

Postoji puno stvari koje bi učinila za muškarca kojeg voliš, no znanost tvrdi da postoji jedna najbolja koju možeš učiniti, kako bi on bio najsretniji, a to je da se brineš o sebi. Kako oni tvrde, koliko si ti zdrava, utječe na to koliko je i on zdrav.


Par (Foto: arhiva)

Istraživanje je uključivalo 3700 oženjenih parova, koji žive zajedno, a ono je provedeno u Londonu. Jedna od voditeljica istraživanja, Sarah Jackson, otkrila je kako je polovica pušača prestala pušiti, kada je to učinio njihov partner, a 1/3 pretilih žena izgubila je na težini, dokazujući kako bi moglo biti puno istine u hipotezi o zdravom partneru.

 Razmišljaš da počinješ živjeti zdravijim životom? Neka ti ovo bude još jedan razlog zašto da s tim počneš što prije. Također, dobra je vijest što to mogu biti u početku i samo male promjene. Počni s uvođenjem zdravije hrane u obroke.

 “Vaša odlučnost da prestanete s lošim navikama, pomoći će i vašem partneru da donese istu odluku, a to vas može dodatno povezati i učiniti ne samo zdravijima, već i sretnijima”, zaključila je Sarah.

 

index.hr

Komentari

komentara