Zdravlje

Šok i nevjerica – Pogledajte šta je mladić napisao na Facebooku prije nego se ubio!

Napisao admin

U naselju Dolac kod Tešnja, ali i cijelom gradu vlada šok i nevjerica. Mladić kojeg su svi poznavali kao jednu dobru osobu, uvijek spremnu da pruži pomoć, koja u svom životu nije imala nijedan incident, niti bilo kakvu mrlju u životu – presudio je sam sebi.


(Foto: Ekskluziva.ba)

Prijatelji još uvijek ne mogu da prihvate cijeli događaj, a panika i potraga za A.J. koji je počinio samoubistvo krenula je od momenta kada je na svom Facebook profilu objavio poruku da se oprašta od ovog svijeta.

“Vidimo se u nekom drugom životu i u nekom boljem svijetu, ovdje za mene jednostavno više nema mjesta… čuvajte se i pazite na sebe, pa možda jednog dana i uspijete shvatiti… imate posljednji pozdrav od jaše,” objava je na Facebooku 28-godišnjeg A.J. iz Dolca kod Tešnja, koju je na svom Facebook profilu objavio u subotu u 9:31 sati, nakon čega su uslijedile prve reakcije njegovih prijatelja, koji su izrazili zabrinutost. Lokalne Facebook stranice su odmah obavijestile o njegovom nestanku, u nadi da će neko zaustaviti njegovu namjeru. 

Kako nezvanično saznaje ekskluziva.ba portal A.J. je sebi oduzeo život u nedjelju, 3. avgusta. Poznavajući ga kao izrazito dobru osobu, koja nikoga ne bi povrijedila prijatelji jednostavno ne mogu prihvatiti ono što mu se dogodilo. Na Facebook profilu jučer su osvanule brojne poruke njegovih prijatelja, koji su još uvijek u nevjerici što se odlučio na ovakav postupak. Dobrota, poštenje, iskrenost, neiskvarenost – možda su osobine koje je stradali 28-godišnjak tražio od drugih ljudi, a kakav je i sam bio. Inače, pored oproštajne poruke, A.J. je postavio pjesmu koja govori o izdaji i životu kada te svi napuste, te ostaneš sam. 

A.J. će biti ukopan u ponedjeljak 4. avgusta na groblju “Vinišće” u Dolcu u 17 sati.

ekskluziva

Komentari

komentara