Zdravlje

Riješite se svih ženskih problema: Šolja ovog čaja pomaže kod bolnih menstruacija, ali i povećava grudi!

Napisao A. K.

Koristi se i kao začin i kao prirodni lek.

Bolne menstruacije i hormonski disbalans sve je češća pojava kod mladih žena. Da biste olakšali te simptome preporučuje se jedan prirodni čaj, koji će uz to pomoći i da vaše grudi porastu.

Peršun i hrana bogata vitaminom E samo su prva pomoć, ali za dugoročniji efekat isprobajte čaj od piskavice.

Ova biljka popularna je u Aziji, prisutna je u ajurvedi, a koristi se i kao začin i kao prirodni lek.

Ona je prirodan analgetik koji snažno ublažava bolove zahvaljujući sastojku koji se zove kolin. Zato je njeno dejstvo najviše potvrđeno kod bolnih ciklusa, simptoma PMS, ali i kod tegoba menopauze.

Ova biljka je bogata gvožđem, pa pogoduje osobama koje pate od anemije, a sadrži fitoestrogene koji u organizmu deluju kao estrogen.

Upravo se iz tog razloga piskavica koristi kao prirodna hormonska terapija, a istraživanja su pokazala i da deluje kao afrodizijak.

Budući da piskavica sadrži diosgenin i izoflavone, ona deluje i tako da ublažava promene raspoloženja, a dobar je i izbor za dojilje.

Istraživanja su pokazala da se proizvodnja mleka kod dojilja poveća već posle tri dana od početka uzimanja piskavice, a kada budete čitali još o ovoj biljci možete primetiti i da kažu da je ona dobar izbor za žene koje na prirodan način žele da povećaju grudi.

Izvor: Superzena

Komentari

komentara