Zdravlje

NEKO ME PRATI U JAVNOM PREVOZU, STRAH ME JE: – Prije nego što će biti brutalno ubijena 16-godišnjakinja na Internetu slala poruke (FOTO)

Napisao admin

Detektivi koji istražuju smrt tinejdžerke (16) koja je izbodena u autobusu kojim je išla u školu objavili su fotografiju prvoosumnjičenog mladića (22) nadajući se da će im informacije građana pomoći u rekonstrukciji njegovog kretanja na dan kada je počinjen zločin


On je snimljen nadzornom kamerom, a jakna koju je nosio na leđima ima prepoznatljiv motiv tigra. Na fotografiji se vidi trenutak u kojem on napušta autobus u centru Birminghama u Velikoj Britaniji, u kojem je Christina Edkins brutalno ubijena.

Učenica je prije ovog tragičnog događaja sedmicama na twitteru postavljala poruke o tome da se boji muškarca kojeg je uočila da je prati u javnom prevozu. Njeni strahovi su očito bili opravdani jer je ubijena udarcem oštrim predmetom u predjelu prsa.

Nekoliko sati kasnije, pod sumnjom da je počinitelj ovog zločina lišen je slobode 22-godišnji muškarac, manje od 100 metara od mjesta jezivog događaja. Policajci su ga priveli nakon što se ponašao sumnjivo.

doznajemo

Komentari

komentara