Zdravlje

SVE TO KREĆE IZ GLAVE: 9 vrsta bolesti u tijelu koji kreću DIREKTNO iz vaše psihe

Napisao H. H.

Naše fizičko zdravlje je usko povezano sa našim mentalnim zdravljem i obrnuto. Svakodnevne brige i stres često se manifestuju kroz različite fizike bolove i probleme. Kada doktori ne mogu da pronađu fizički uzrok bola koji nas hronično muči, možete biti sigurni da je on posljedica vašeg emotivnog stanja.

Pogledajte šta vam poručuju bolovi koje osjećati

1. Bol u glavi

Okidač za bol u glavi, sličan glavobolji, može biti svakodnevni stres. Ako osjetite ovaj bol, odvojite vrijeme da se odmorite i pokušajte da smanjite stres, piše “Fokuzz“.

2. Bol u vratu

Ako osjećate bol u vratu, to može da znači da imate problem sa opraštanjem drugima ili sebi. Razmišljajte o stvarima koje volite kod ljudi.

3. Bol u ramenima

Bolna ramena ukazuju na to da nosite teško emotivno breme. Koncentrišete se na proaktivno rješavanje problema i dozvolite drugima da vam pomognu.

4. Bol u gornjem dijelu leđa

Ovaj bol znači da nemate dovoljnu emotivnu podršku. Možda se osjećate nevoljeno i nepoželjno. U slučaju da ste sami, možda je vrijeme da odete na neki sastanak.

5. Bol u donjem dijelu leđa

Ovaj bol može da znači da se suviše brinete oko novca. Možda je vrijeme da naplatite taj neizmireni dug i potražite savjet oko planiranja finansija.

6. Bol u laktovima

Bol u laktu ukazuje na vaš otpor promjenama u životu. Ukočene ruke znače i ukočen život. Vrijeme je da prodrmate malo stvari.

7. Bol u šakama

Bol u šakama pokazuje da možda ne dopirete do drugih ljudi na način koji želite. Razmislite o sticanju novih prijatelja, ručku sa kolegom i stvaranjem novih veza.

8. Bol u kukovima

Bol u kukovima znači da se suviše plašite promjena. Bolni kukovi znače da oklijevate da se pokrenete naprijed i da ste suviše pažljivi kada nešto odlučujete.

9. Bol u koljenima

Bol u koljenima može biti pokazatelj suviše nadmenog i visokog mišljenja o sebi. Pokušajte da budete skromniji i provedite neko vrijeme volontirajući. Zapamtite da ste i vi samo običan smrtnik.

Komentari

komentara