Zdravlje

Stavite sodu bikarbonu ispod očiju i ostat će te oduševljeni!

Napisao H. H.

Recept koji vam danas donosimo,će da vam ukloni podočnjake sa vašeg lica. Samo nanošenjem sode bikarbone, riješit će sve vaše probleme!

Soda će otkloniti kesice i podočnjake ispod očiju.

Napravite rastvor:

– na čašu tople vode dodajte 1 kašičicu sode bikarbone,  dobro pomješajte. Nakon toga pokvasite tupfere i stavite na 10-15 minuta

ili čaja dodajte 1 kašičicu sode bikarbone, promješajte. Pokvasite tupfere i stavite na 10-15 minuta na predio ispod očiju.

Nakon toga nanesite hidratantnu kremu i pogledajte se u ogledalo!

Rezultat slika za podoćnjaci

Smatra se da su oči ogledalo naše duše, o čijoj ljepoti su govorili mnogi umjetnici i pjesnici. Taj najveći ukras našeg lica, međutim, često biva narušen u današnjem ubrzanom vremenu tempom života koji se očituje i na našem licu, iscrpljenosti pa i naposljetku pojavom tamnih kolutova u području ispod očiju tzv. podočnjaka, natečenom ili umornom izgledu očiju.

Otkrijte uzrok kako bi riješili problem

Podočnjaci koji su natečeni ukazuju na problem s bubrezima te su pokazatelj pretjerane izloženosti organizma stresu ili zaostajanju vode i stvaranju masnog tkiva u području oko očiju; ako su tamni, ukazuju na problem anemije te povećan prodor krvi izvan stjenke krvnih žila u tkivo; ako su crveno-ljubičasti kolutovi oko očiju ukazuju na smetnje limfnog sustava te također funkcije bubrega; dok smeđa boja ukazuje na opterećenje jetre. Konzumira li se alkohol u neprimjerenim količinama, podočnjaci su ispupčeni i otečeni.

Uklanjanjem osnovnog uzroka uklanjaju se i problemi. Unesite zdrave navike u svoj životni stil – naučite vježbe disanja, odmarajte se, unesite male promijene u svoju prehranu. Rezultati će zasigurno biti brzo vidljivi, vaše lice (i koža) će izgledati ljepše, svježije i odmornije, a oči zasjati.

Komentari

komentara