Zdravlje

UBILA SE NA SVOJ ROĐENDAN – Ostavila oproštajnu poruku sa spiskom ljudi koje ne želi da vidi na sahrani (FOTO)

Napisao admin

Mlada djevojka skočila je sa mosta na svoj 22. rođendan. Nekoliko sati prije tragedije, njena prijateljica je kritikovala na Facebooku.


Ešli En Rigitano (foto: smedia)

Ešli En Rigitano skočila je sa mosta na svoj 22. rođendan. Nekoliko sati prije tragedije, njena prijateljica napisala je na Facebooku:

“Oni koji stalno druge okrivljuju za ono što im se dešava, treba da se vrate korak unazad i bolje sagledaju situaciju. Najčešće uvide da nisu drugi problem, već oni sami.”

U torbi koju je Ešli ostavila na mostu, pronađen je spisak pet osoba koje su je činile nesretnom i koje ne želi na svojoj sahrani.

Za sada se ne zna da li je spomenuta prijateljica na listi, ali se spominje “mladić” za koga je napisala da se nada da će “dobiti ono što je i zaslužio”.

Mediji prenose da je Ešli imala probleme i ranije i da je jednom već pokušala da se ubije.

U njenoj torbi su pronađeni i lijekovi koji se prepisuju osobama koje imaju poremećaj pažnje, hiperaktivne su i koje imaju napade panike.

Ešli je radila u modnoj industriji, za jednog dizajnera nakita. Njene kolege sa posla su iznenađene ovom tragedijom i kažu da je uvijek bila nasmijana na poslu.

SMEDIA

Komentari

komentara