Zdravlje

UPOZORENJE ZA ŽENE: Nemojte nikada jesti OVAJ dio piletine!

Napisao H. H.

Priča koju nam je poslao jedan čitatelj, a mi vam je prenosimo tu priču sa više informacija o ovom upozorenju.

– Moja prijateljica nedavno je imala izraslinu u stomaku i tokom operacije uklonjena joj je velika cista. Cista koja je uklonjena bila je ispunjena obojenom krvlju.
Mislila je da će se oporaviti nakon operacije, ali je u veoma lošem stanju. Povraćala je par mjeseci nakon operacije. Otišla je ginekologu zbog konsultacija, a on joj
je postavio jedno pitanje koje je bilo zbunjujuće. On je pitao da li često konzumira pileća krilca, a ona je odgovorila da, pitajući se kako može znati za njene prehrambene navike.

Sigruno svi znate da se u piliće ubrizgavaju steroidi da bi se ubrzao njihov rast, kako bi potrebe društva mogle biti ispunjene. A prema istraživanjima pilićima se
steroid ubrizgava u vrat ili krila. I baš u time djelovima postoji velika koncentracija steroida. Također trebate znati da ti steroidi imaju strašne posljedice na organizam jer ubrzavaju rast.

Imaju strašan učinak na žene, jer uzrokuju promjene u hormonima, a to može dovesti do toga da su žene sklonije rastu ciste na maternici i grudima.

Komentari

komentara