Zdravlje

BRUTALNI SEKSUALNI NAPAD – Nožem izbo manekenku po vratu i leđima, silovao je i ostavio u lokvi krvi (FOTO)

Napisao admin

Djevojka preživjela pravi horor – napadač sa nožem je izbo po vratu, grlu i leđima, a potom je silovao. -Dugo nisam smjela da spavam i da budem sama stanu. Toliko sam bila uplašena, da je taj strah potpuno paralisao moj život, priča žrtva.


Šeril Medison (Foto: smedia.rs)

Model Šeril Medison (25) se vraćala kući sa posla kada se dogodio brutalni napad koji je jedva preživijela. Muškarac je upao u njen stan, izvadio kuhinjski nož, izbo je po vratu, grlu i leđima, a potom je silovao.

Djevojka je ostala da leži u lokvi krvi, boreći se za život. Kada je napadač napustio njen stan, uspjela je nekako da se dovuče do ulice i onesvijestila se. Komšije su pozvale hitnu pomoć.

Srećom, uspjela je da dođe k sebi nakon dve nedjelje u bolnici.

-Ne mogu da izbacim te strašne slike iz glave, bilo je strašno. Dugo nisam smjela da spavam i da budem sama stanu. Toliko sam bila uplašena, da je taj strah potpuno paralisao moj život. Sada pokušavam da idem dalje i ne dozvolim da taj surovi događaj potpuno kontroliše moj život.

img

Policija je uspjela da uhvati napadača i ispostavilo se da se radi o jednom konobaru iz Maroka, koji je serijski silovatelj i ovo nije bio njegov prvi pokušaj ubistva. 

-Nisam želio da je povrijedim, samo sam želio seks. Uzeo sam nož i nisam znao šta radim, rekao je napasnik na sudu. On je priznao da je prije strašnog napada uzeo dva grama kokaina.

Marokanski konobar će najvjerovatnije dobiti 23 godine zatvora.

img

 

SMEDIA.RS

Komentari

komentara