Magazin

Poslala je dijete kod drugarice sa preskupim cipelama! A kada se dijete vratilo sa flekama, poslala joj je OVU PORUKU

Napisao H. H.

Mama po imenu Sara Luis Brajan (28) poslala je trogodišnju kćerkicu kod svojih prijatelja da se igra sa njihovim djetetom u cipelicama vrijednim 325 funti. Kada se kćerka vratila sa flekom od olovke na njima, pobjesnila je i sada zahtjeva od svoje prijateljice, Nikole Gibs, da joj refundira pričinjenu štetu!

Kada bi vam se dijete vratilo sa ogrebotinama, pitali biste šta se to dogodilo! Ista stvar je i sa cipelama! U pitanju je skupa stvar, i ne treba da se nosi napolju, samo unutra – tvrdi ova majka. Ona kaže da je bila van sebe kada je vidjela da su čizme oštećene i odmah je poslala mejl svojoj prijateljici, piše “Žena“.

Dakle, kćerka mi se vratila od tebe sa oštećenim novim italijanskim čizmama i zgrožena sam! Marker je svuda po njima. Šaljem ti i račun i očekujem da mi daš novac do prvog februara da ne bi bilo još gorih posljedica po tebe – glasila je njena poruka.

Kako pišu mediji, Nikola je odbila da joj da novac.

Stvarno ne znam u čemu je njen problem. Ko joj je kriv kad daje toliko novca za dječju obuću i još se čudi što je uništena – rekla je Nikola.

Sari ovo, inače, nije prvi put da dospije do medija – nedavno je osvanula na naslovnim stranama mnogih časopisa jer se pojavila u javnosti sa haljinom koju je napravila od stidnih dlaka!

Komentari

komentara