Magazin

Otkrivamo – Zbog čega žene vole kupovati?

Napisao admin

Šta mislite zašto žene vole toliko kupovati? Možete to nazvati njenom omiljenom zabavom. Naime, žene vole kupovati iz više razloga. Iako se muškarci često znaju naljutiti na njih zbog toga, vjerujte nam ne postoji ništa što se može učiniti povodom toga. Evo nekoliko razloga zašto žene toliko troše na kupovinu.


Kupovina (Foto: Cure.ba)

1. Vole to raditi. 

Žene jednostavno vole kupovati. Sigurno ćete vidjeti da žena kupuje bilo šta što joj se svidi i za šta ima novca. Možda niste znali, ali ovo je uvijek prva ženina ljubav. 

2. Istražuju nove stvari. 

Koje mjesto može biti bolje za istraživanje novih stvari od trgovačkih centara? Postoji toliko mnogo novih trgovina i trendova koje treba istražiti. Vi nikada ne možete istjerati šopingholičarski duh iz jedne dame.

3. Podiže raspoloženje. 

Kada žena troši novac na sebe, to postaje kao nešto poput maženja same sebe.Žena će ići u kupovinu, ako je lošeg raspoloženja ili ako se posvađala sa nekim bliskim.To je kao maženje same sebe, kako bi bile boljeg rapsoloženje, a kada to niko drugi ne radi za njih. 

4. Zbog drugih. 

Zašto mislite da žene vole kupovati? Pa, nije samo stvar u tome da žene vole potrošiti novac. One ne kupuju samo sebi. One misle na sreću svih svojih bližnjih. Ponekad žene kupuju samo da bi obradovale svoje članove porodice. 

5. Kako bi se isticale. 

Postoje neke žene koje idu u kupovinu samo u svrhu kako bi pokazale drugima da su one dobrostojeće. U takvim slučajevima, radije bi trebale razumjeti svoje financijsko stanje i trošiti u skladu s tim.

cure.ba

Komentari

komentara