Magazin

POTRESNO! Otac Filipa Kapisode se KONAČNO OGLASIO o smrti Ksenije Pajčin: Želim da njenoj porodici…

Napisao H. H.

Otac Filipa Kapisode spreman je da se sastane sa porodicom Ksenije Pajčin. Nakon ispovijesti ujaka pokojne pjevačice, koji je objasnio da poslije šest godina oprašta manekenu što ju je ubio, otac Mirko Kapisoda je odlučio da konačno otvori dušu. On svakodnevno prati medije o tragediji koja se desila prije šest godina u stanu na Voždovcu, a izjava pjevačicinog rođaka ga je dotukla.

– Mora da vas zamolim da me razumijete. Nemam snage da pričam, volio bih da me poštedite – rekao je za Kurir Mirko Kapisoda sa knedlom u grlu.

Želio je da prekine vezu, ali je ipak smogao snage da nastavi razgovor.

– Veoma mi je teško. Sve znam. Vidio sam šta je Ksenijin ujak izjavio, i ja sam isto u bolu, kao i on. Sve mi ovo teško pada. I drugu stranu žalim, eto… Ponovo su mi otvorili živu ranu. Mi ćemo naći način da se negdje sretnemo, ali ne preko novina. Ne želim da stavljam so na tu ranu – rekao je Filipov otac, inače bivši reli vozač iz Cetinja.

– Mogu da razumijem tu familiju. I meni bi bilo teško da je meni tako nešto učinjeno. To je i moj bol. Ne želim nikog da povrijedim – ponovio je Mirko za “Kurir“.

– Oprostio sam Filipu što je to uradio, kao još nekim ljudima koji su učinili nažao meni i mojoj porodici, ali bog neka im sudi. Nikod od Filipove porodice nam se nije javljao od tragedije. Taj čovjek je zavio u crno i svoju porodicu – rekao je ujak nastradale pjevačice Ksenije Pajčin.

Komentari

komentara