Magazin

Jelena Karleuša otvorila dušu i progovorila o kćerkama: Presretna sam majka, svoju sreću ŽELIM da pokažem svima

Napisao H. H.

Jedna od najintrigantnih članica žirija popularnog muzičkog takmičenja “Zvezda Granda”, Jelena Karleuša obožava da slikaje svoje kćerkice Atinu( 7) i Niku ( 6) te da njihove slike postavlja na društvene mreže.

I ako je mnogi optužuju radi ovoga poteza, te smatraju da djecu ne treba javno eksponirati, ona im vima poručuje, da je mnogo sretna majka i da želi svoju sreću da pokaže svima, te da u tome ne vidi ništa loše.

“Moje kćerke su centar moga svijeta, one su moje male kopije! Uživam dok ih slikajem a od prvog sata njihovog rođenja one su javno eksponirane. Nisu to one birale, samo im je nametnuto.”– započinje svoju priči pop diva Jelena Karleuša.

Pjevačica je istakla da poštuje svoje kolege koji štite svoju djecu od medijske pažnje, al je dodala da ona nije takva.

“Svako dijete je isto, od roditelja zavisi kako će ga oblikovati i na koji put uputiti. Smatram da je kućno vaspitanje najvažnija činjenica. A to što ja pričam o svojim kćerkama, slikajem ih pa to sve majke rade, pustite me da uživam sa svojom djecom i da svoju sreću podijelim sa svijetom”– kazala je supruga poznatog fudbalera Duša Tošića za SrbijuDanas.

Jeca je dodala da neće kćerke forsirati ni u čemu, već da će one same odlučivati kojim pozivom će se baviti u životu, a ona će im kao i svaka majka biti jaka podrška.

Ona je dodala da će u narednim mjesecima konačno da se posveti i svojoj karijeri, te da će vjernoj publici predstaviti svoje nove pjesme.

“Vrijeme je da se posvetim i svojoj karijeri, imala sam par uspejšnih nastupa a sada želim i da prestavim nove pjesme. Smtaram da će odlično da pronađu put do moje publike, te da će se mojoj publici svidjeti moje nove pjesme” kazala je za kraj pop diva Jelena Karleuša.

Komentari

komentara