Magazin

SREĆA JE NA NJIHOVOJ STRANI: Nakon Jakova, Seka objavila radosne vijesti!

Napisao H. H.

Popularna srbijanska pjevačica Seka Aleksić nedavno se ostvarila u dugoočekivanoj ulozi majke – na svijet je donijela Jakova, sina prvijenca, koji je unio neizmjernu sreću u njen lusksuzni dom nadomak Beograda.

Ona i njen suprug Veljko Piljikić maksimalno uživaju u novim životnim ulogama i u potpunosti su posvećeni odgoju svog sina, iako su mnogi mislili da će za to pretežno biti zadužene neke druge osobe.

“Svi su očekivali da ću imati tri dadilje, a ja sam toliko čekala svoje dijete da mi je žao da i jedan minut njegove ljubavi, pažnje, pogleda i osmijeha prepustim nekom drugom. Nisam majka koja je patološki zaljubljena u svoje dijete i sigurna sam da će mi pomoć dadilje biti neophodna kad počnem da radim, ali želim da budem uz njega dok nemam obaveza, baš kao i njegov tata”, iskrena je bila Seka, piše “Pink“…

Iako joj je maleni Jakov centar svijeta, Seka ne planira da se tu zaustavi kada je potomstvo u pitanju, već želi da ima još dvoje djece.

“Voljela bih da dobijem još jednog dječaka i djevojčicu”, otkrila je Seka, a njeni najbliži i svi fanovi koji sa njom dijele ove sretne trenutke nadaju se da će sinu prvijencu podariti brata i sestru.

Komentari

komentara