Magazin

RADA MANOJLOVIĆ OTVORILA DUŠU: Brena mi je lijepo rekla, Milan i Momir me nisu voljeli!

Napisao H. H.

Pevačica Rada Manojlović kaže da tek danas shvata da je Lepa Brena bila u pravu kada joj je rekla da je Milan Stanković i Momir Gajić ne vole onako kako ona očekuje

Zgodna “Zvezda Granda” otkrila je da je u sadašnjem dečku Harisu Berkoviću najzad pronašla sve ono što je tražila u bivšim momcima:

– Pronašla sam ljubav koju ranije nisam imala. U prethodnim vezama uglavnom sam ja bila ta koja je sve forsirala. Jednostavno, žene su sklone idealizovanju partnera, a kod mene je to posebno izraženo – ispričala je rada za “Helou”. Ona je nahvalila svoje nekadašnje partnere, ali je naglasila i da je srećna što su sada prošlost:

– Ne znači da su moji bivši partneri bili loši. Naprotiv, u tim životnim periodima su mi baš takvi muškarci bili potrebni. Pet godina sa Milanom Stankovićem i tri sa Momirom Gajićem bile su lepe dok su trajale. Međutim, Lepa Brena mi je jednom dobro rekla da me oni nisu voleli onako kako sam ja to očekivala i potpuno se slažem sa njom. Sada imam muškarca koji me voli onako kako ja zamišljam da neko treba da me voli. Sve što se u prošlosti dešavalo bilo je s dobrim razlogom – smatra Manojlovićeva.
Informer
Pevačica je istakla da je upravo Haris prvi muškarac zbog kog je ona spremna na kompormise:

– U ovoj vezi sam se najviše promenila. Shvatila sam da imam pravu ljubav, te sam spremna na mnoge kompromise. Ranije sam bila tvrdoglava, što može da se pripiše i mojim mladim godinama. Uglavnom sam govorila svojim partnerima da sam takva kakva sam i da, ako im se ne sviđa, mogu slobodno da odu – priznala je Rada Manojlović.

Komentari

komentara