Magazin

PENZIONER IZ SRBIJE – Tužio komšiju zato što ga je "ošišao do glave"

Napisao admin

Jedan je penzioner iz Srbije nedavno odlučio policiji prijaviti komšiju i to zbog vrlo neobičnog razloga. Naime, Miodrag Stanić komšiju Branka Stojanovića iz Kadinjačke ulice prijavio je zbog toga što ga je "ošišao do glave".


Miodrag Stanić (foto:cure.ba)

Kako je bivši građevinski radnik Miodrag Stanić naveo u prijavi, on je početkom oktobra zamolio susjeda Branka, koji slovi kao “brico”, da ga ošiša novom mašinicom na struju, ali da ne bude “na kratku kosu”, nego da na mašinicu stavi najveći nastavak jer on, kao stariji čovjek, “ne može u jesen biti skroz bez kose budući da dolazi hladno vrijeme“, prenosi Blic. Komšija je, međutim, uključio mašinicu i, kako Miodrag ocjenjuje, namjerno ga ošišao na kratko. 

“Slabo vidim i nisam odmah shvatio što se dogodilo. Kad sam ustao sa stolice i došao do ogledala, umalo nisam pao u nesvijest. Takvu frizuru, bez kose, imao sam samo kad sam bio u vojsci. Sreća da je Branko tad pobjegao iz moje kuće, jer sam htio dohvatiti sjekiru za meso i učiniti svašta”, tvrdi Stanić. Ljutiti Miodrag na policiji je bio nekoliko puta kako bi im u potpunosti dočarao svoju “potresnu” priču. Na kraju je preostala jedino tužba, no Miodrag je od nje odustao i to zato “jer mu je kosa ipak opet narasla”.

cure.ba

Komentari

komentara