Magazin Video

Šokantan snimak – Turkinja se porodila na ulici, ostavila bebu, navodno misleći da je ugrušak (VIDEO)

Napisao admin

Veoma mlada Turkinja, vjerovatno tinejdžerka, snimljena je uličnom nadzornom kamerom kako čudnim korakom hoda pored dvoje starijih ljudi, najvjerovatnije njenih roditelja.


Trudnica (foto: Cure.ba)

U jednom trenutku na snimku se vidi da ispod njene haljine na asfalt pada beba?! Međutim, niko se od njih troje nije ni osvrnuo već su se svi mirno, kao da se ništa nije dogodilo, odšetali dalje.

Nešto kasnije bebu je primijetio jedan prolaznik, potom su ljudi počeli da se okupljaju, došla je policija i hitna pomoć…

Beba na asfaltu je djevojčica, živa je i zdrava i u bolnici je dobila ime Ecem Ahu.

Pošto je ovaj video objavljen na YouTubeu njime je počela da se bavi i turska štampa pa se u toj zemlji razvila čitava polemika da li se djevojka porodila na ulici ili je prosto bacila bebu sakrivenu ispod suknje.

Kako prenosi “Hurriyet Daily News”, djevojka je tokom ispitivanja rekla da se porodila na ulici:

“Nešto je ispalo iz mene, ali nisam znala da je to dijete. Mislila sam da je ugrušak. Nisam znala da je to dijete. Nikada svoje dijete ne bih ostavila na ulici”, navodno je kazala.

U bolnici su rekli da je ostavljena beba imala sređen pupčanik, a roditelji djevojke tvrde da nisu imali pojma da im je kćerka trudna?!

cure.ba

Komentari

komentara