Magazin

PAKAO U SEVERININOM ŽIVOTU: Pjevačica prolazi kroz najteži period!

Napisao H. H.

Severina Kojić je ostala bez glasa, zbog čega će hitno morati na operaciju, saznaje Kurir. Kebina snajka ima zakazanu intervenciju u ponedjeljak, kada će skinuti polipe na glasnim žicama zbog kojih je otkazala brojne nastupe. Pjevačica se nekoliko nedjelja strogo pridržavala uputstava ljekara, koji su je savjetovali da ne pjeva i što manje govori kako bi se njeno zdravstveno stanje popravilo i kako bi izbjegla operativni zahvat.

Ali i pored svega toga, Seve nije uspjela da zaliječi glasnice, pa će za dva dana morati da ode na operaciju. Kako smo saznali od izvora bliskog Kebinoj snajki, ljekari su joj na kontroli rekli da će morati hitno da joj operišu polipe.

– Severina je prije skoro mjesec dana prvi put otišla kod doktora pošto je primijetila da ima promjene u boji glasa, pa je posumnjala da su u pitanju polipi. Ljekar je pomoću laringskopa potvrdio njene sumnje i savjetovao joj da pokuša alternativnim putem da sanira benigne izrasline na glasnim žicama. Tri nedjelje nije pila tople napitke, izbjegavala je začinjenu i čvrstu hranu, otkazala je nastupe i slabo je govorila kako bi štedjela glasnice. Sve to nije dalo očekivane rezultate, pa joj je ljekar nedavno rekao da je operacija neizbiježna i da ipak mora pod nož jer su polipi veliki i prijete da joj ugroze disajne puteve. Zahvat je zakazan za ponedjeljak i obaviće ga u jednoj privatnoj klinici u Zagrebu – priča naš izvor blizak pjevačici.

Dok je posjećivala ordinacije, Severinu je u stopu pratio muž Igor Kojić, pa je ona sve te stresne situacije mnogo lakše podnijela.

– Nije uopšte uplašena jer je svjesna da je to rutinska operacija i da će se brzo vratiti poslu. Igorova podrška u ovim trenucima joj mnogo znači – završava naš sagovornik.

Bez komentara

Seve je i prije devet godina operisala polipe na glasnim žicama. Pokušali smo da dobijemo komentar od nje ovim povodom, ali ni ona ni njen menadžer Tomica Petrović nisu odgovarali na naše pozive i poruke.

Komentari

komentara