Magazin

Keba progovorio o razvodu sina Igora i Severine: Evo šta je svekar rekao o snajki, a tek poruku koju je uputio regionu

Napisao H. H.

Severina Kojić već nekoliko mjeseci boravi u Hrvatskoj, dok njen suprug Igor vrijeme provodi u Beogradu! Spekulacije da je njihovom braku došao kraj iz dana u dan sve su glasnije.

Komšije popularnog folkera otkrivaju da srpsku snajku već dugo nisu vidjeli u kraju, ali i da su čuli priče da Igor više nije sa hrvatskom muzičkom zvijezdom. Baš u trenutku iz kuće je izašao Dragan Kojić „pod punom ratnom opremom“ i odveo kućnog ljubimca u šetnju.

Keba je na licu imao masku, nosio je i rukavice, a sve kako bi ispoštovao preporuke kriznog štaba za borbu protiv pandemije koronavirusa.

– Nije mu bilo prijatno kada je ugledao našu ekipu jer je i sam pretpostavio razlog našeg dolaska. Ne znam gdje su niti znam kakav je njihov odnos. Odrasli su ljudi i valjda znaju, a uvijek su i znali, šta im je činiti. S druge strane, sve što rade, sebi rade – rekao je Keba.

– Ako mene pitate, ljubav nikada ne treba da se objašnjava, niti se to može objasniti. Riječ nikada ne upotrebljavam kao oružje, ni za odbranu, a ni za napad, pa će tako biti i ovog puta. Sve postoji u mom srcu i tu se samo može osjetiti ljubav, a šta će biti, neka bude. Samo neka su živi i zdravi i da im bog podari svu blagodat i sreću u životu – rekao je Keba pomalo filozofski.

– Svima onima koji se na ružan način bave mojim životom poručio bih da očiste svoje dvorište, jer je u mom uvijek sve bilo na svom mjestu. Poručio bih im da se pomole Bogu i traže oprost jer ne znaju šta rade i pričaju. Ne bih da sudim nikome, niti to mogu, jer je moja misija u životu da donosim radost svima oko sebe i da širim ljubav uvijek i na svakom mjestu! – rekao je Kojić, prenosi “Alo!“.

Komentari

komentara