Magazin

DALA PODRŠKU KOLEGINICI: Rasplakaće vas status Ane Bekute!

Napisao A. K.

Legendarna pjevačica Ana Bekuta, podijelila je dirljiv post prošlogodišnje takmičarke “Zvezda Granda“ i zahvalila joj se riječima koje su oduševile njene pratioce. Mlada Kristina napisala je da joj je tokom takmičenja Ana davala najveću podršku od svih članova žirija i da joj je čast što je jedna takva veličina vjerovala u nju.

Ana je bila veoma dirnuta ovim postom, pa je odgovorila “Zvezdi Granda“ i dokazala da članovi žirija nisu u popularnom šou samo kako bi napravili spektakl i podigli gledanost televiziji, već i da su tu da podrže mlade talente i pomognu im da napreduju u karijeri koja je pred njima.

– Svakodnevno dobijam pisma od poštovalaca iz zemlje i svijeta i tako je otkako sam snimila prvi album. Divni su to ljudi i njihova ljubav mi mnogo, mnogo znači. Međutim, riječi koje mi je uputila mlada “Grandova zvijezda“ Kristina Denić, naprosto su mi “rastopile“ srce. Evo šta sam joj odgovorila… Draga Kristina, Dirnuta sam tvojom zahvalnošću. Podrška koju sam ti uputila u potpunosti je zaslužena. Čim sam te vidjela i čula, znala sam da je zvijezda rođena. Pravi, pravcati, tada još nebrušeni dijamant. Lijepa, izuzetno talentovana, pribrana, istrajna, zanimljiva, posvećena, diskretna. Naročito sam uživala dok si svirala violinu, divila sam ti se i, na neki čudan način, poistovjećivala sam se s tobom. Da, u tebi sam vidjela sebe. Divila sam ti se i čežnjivo gledala kako prebiraš po žicama tog plemenitog instrumenta, stvorenog za one s takozvanim apsolutnim sluhom. Osjetila sam izvijesnu sjetu što nisam imala mogućnosti da naučim da sviram kao ti. Dirnula si i neku strunu u mojoj duši, a ja to umijem da cijenim i znam da je veoma dragocijeno. Želim ti da uzletiš visoko, visoko i da uvijek budeš tako srdačna, mila, čista. I ne zaboravi da Bog voli hrabre. Tvoja Ana – napisala je folk zvijezda.

anab1

Komentari

komentara