Magazin

Nezvanične informacije – Leo Messi dobio sina!

Napisao admin

Prema nepotvrđenim informacijama koje dolaze iz Španije, najbolji nogometaš današnjice, Argentinac Lionel Messi, postao je otac.


Leo Messi (Foto: Cure.ba)

Iako je bilo predviđeno da će se Messijeva djevojka poroditi u toku naredne sedmice, Antonella Roccuzo rodila je sina Thiaga nešto poslije ponoći u jednoj bolnici u Barceloni.

U intervjuu za španski list El Pais Argentinac je prije nekoliko sedmica priznao kako sa svojim nećacima vježba mijenjanje pelena. Osim toga, prije nekoliko sedmica je kupio veći stan u ekskluzivnom katalonskom naselju Pedralbes.

Antonella i Messi zaručili su se prije dvije godine i o njihovom zajedničkom privatnom životu malo toga se zna. Upoznali su se još u ranom djetinjstvu pošto su njihovi roditelji kućni prijatelji.

Antonella je ujedno i rodica najboljeg Messijevog prijatelja Lucasa Scaglije, tako da se može reći da su zajedno i odrastali. U međuvremenu, Messi je napustio Rosario i otišao u Barcelonu da igra nogomet.

Odlučili su stupiti u vezu 2009. godine kada je Argentinac bio na zimskom odmoru u svom rodnom gradu. Početkom godine pisalo se mnogo o tome kako su prekinuli vezu, međutim, ispostavilo se da je to dezinformacija. Najvjerovatnije, vjenčat će se do kraja godine, piše Klix.ba.

cure.ba

Komentari

komentara