Magazin

"Gotovo i da nisu intimni" – Milan mjesec dana nije vidio Severinu i sina

Napisao admin

Severina i njen izabranik Milan Popović će se sutra, u okviru manifestacije zvane Grožđenbal, koja se tradicionalno održava svake godine u Vršcu, vidjeti prvi put poslije mjesec dana, saznaje „Blic“ iz izvora bliskog porodici pjevačice.


Milan Popović (Foto: Cure.ba)

“Njih dvoje su se i posvađali u Vršcu, gdje će se sutra vidjeti prvi put nakon te raspave. Isto toliko Milan nije vidio ni sina Aleksandra. Da li će se pomiriti na ovoj manifestaciji, na kojoj je Popović i jedan od organizatora, ostaje nam da vidimo – rekao je za „Blic“ jedan dobro upućeni izvor i dodao:

“Ovo nije prvi put da se njih dvoje razdvajaju. I ranije je Severina odlazila u Zagreb zato što on nije mogao da podnese plač svog djeteta. Međutim, to nije jedini razlog njihove rastave. Potpuno ju je zanemario i kao ženu. Otkad je izašla iz porodilišta, gotovo i da nisu intimni – dodao je izvor.
 
“To nema veze sa istinom – rekao je za „Blic“ Milan Popović kada ga je ekipa Blica nazvala i zamolila da prokomentariše ove navode.
 
“Ništa od toga nije tačno – dodao je ljubaznim i smirenim tonom i okončao razgovor.
 
Podsjećanja radi, nedjeljama su novinske stupce punili članci o svađi između Severine i njenog izabranika, te se sve glasnije šuškalo o definitivnoj rastavi.
 
Uspješni biznismen je prije nekoliko dana na hrvatskoj televiziji, u jednoj njihovoj emisiji, opovrgao glasine, rekavši da su novine koje su širile navodne insinuacije o njemu zapravo (citiramo) „dno dna novine“, a novinari koji pišu za te novine „dno dna novinari“.
 
Tom prilikom izjavio je bezbroj kontradiktornosti. Jedna od njih je da ga ne potresaju naslovi u tabloidima, ali je protiv njih ipak podnio tužbu.
 
Takođe, sve ovo je govorio u jednoj od najtabloidnijih emisija, za koju, inače, Severina ne daje izjave.
 
Rekao je da novinari lažu kada o njemu kažu da je bahat, ali da on donekle to razumije jer je njihova plata bijedna. Pa zbog toga moraju da pišu „neistine“ da bi sebi podigli tiraž.

cure.ba

Komentari

komentara