Magazin

Suzana Mančić – Zbog mene su visili u gaćama sa balkona!

Napisao admin

Nekadašnja loto djevojka Suzana Mančić odlučila je da objavi autobiografiju “Neukrotivo srce”, u kojoj otkriva detalje iz svog privatnog života, i u kojima će mnogi političari, sportisti i pjevači moći da se prepoznaju.


Suzana Mančić (Foto: Cure.ba)

“Blic” ekskluzivno predstavlja deo ovog romana, koji će ugledati svjetlost dana 19. oktobra, u izdanju kuće „Alnari“:

“Pošto smo ambasador i ja krili našu vezu od javnosti, svi su mislili da sam ja, u stvari, slobodna. Da sam sama. Udvarači su kidisali. Na turnejama su mi se nabacivale kolege, ali ja nisam volela da imam afere sa kolegama. A nisam se ni ponašala “slobodno”. Ali, bio je jedan, naročito popularan pevač, koji je bio i naročito uporan. Obletao je, pa obletao, nije popuštao. Ništa mu nije smetalo, ni to što je oženjen dugo, ni to što uopšte ne prihvatam njegovo udvaranje. Jedno veče, na turneji, zadesili smo se u Čapljini. Sa Biljanom Ristić sam delila sobu, kao i obično. A soba je bila na četvrtom spratu, što će reći – dosta visoko. Sa francuskim balkonima. Posle koncerta, on krene s navaljivanjem, ovim rečima:

– Daj mi malo, molim te!
– E, baš ti ne dam!
– Samo malo, molim te… – ponavlja pevač i ne popušta.

Naravno, nas dve smo otišle u sobu. Posle nekih desetak minuta, čujemo neko grebanje po francuskom balkonu. Pevač visi s četvrtog sprata, u gaćama, kao Tarzan i viče:

– Puštajte me ili ginem!

Nas dve smo ipak bile jače. Uvukle smo ga u sobu i odmah izbacile kroz vrata. Da li zbog mog odbijanja, ili njegovog karaktera, a pre će biti ovo drugo, kad sam se mnogo godina kasnije slikala za ‘Plejboj‘, baš on se našao da morališe i proziva me. Najgrublje i najglasnije od svih…”

Kada su novinari od Suzane Mančić pokušali da saznaju koji je to pjevač zbog nje visio u donjem vešu sa balkona, nisu uspjeli da dobiju odgovor. Iako su je pitali da li je riječ o Miroslavu Iliću, koji je, nakon njenog fotografisanja za „Playboy“, govorio da je sramota što se žena u njenim godinama slikala naga, nazivajući je čak i babom, ona je ostala tajanstvena do kraja.

– Da sam želela da otkrijem njegovo ime, već bih to objavila u svojoj knjizi – rekla je Suzana, koja će na promociji svog prvijenca 19. oktobra u holu „Delta sitija“ u 17 časova dijeliti poklone.
Simeona nema u knjizi

U knjizi će se naći mnoge njene dogodovštine prema kojima, sigurna je Suzana, nijedan čitalac neće ostati ravnodušan. Ideja da piše o svom burnom životu postoji desetak godina, ali zbog karijere, a prije svega zbog majčinskih obaveza, tek sada, kada su joj kćerke, Natalija (20) i Teodora (17), porasle, realizuje.

O vezi sa grčkim biznismenom Simeonom Ocomokosom neće previše biti riječi jer Suzana vjeruje da će raditi i nastavak, u kome će veliki dio posvetiti trinaestogodišnjoj ljubavi, za koju nije sigurna da li ima budućnost.

cure.ba

Komentari

komentara