Magazin

Bila je Miss Jugoslavije i najljepša loto-djevojka, a kad vidite njenu majku shvatit ćete od koga je naslijedila ljepotu!

Napisao H. H.

Srbijanske voditeljica Suzana Mančić i danas priča sa dubokim bolom u glasu o svojoj majci sa čijim se gubitkom nikada nije pomirila.

Prvih nekoliko godina mog djetinstva obilježila je bolest koja me je vezala za krevet. Imala sam astmu koja je na svu sreću izliječena. Nažalost, bolest je naslijedna pa iako ja ne osjećam posljedice, trpe moja djeca. Najvećim djelom za moje ozdravljenje bila je zaslužna moja mama. Iako nismo živjeli u izobilju, sjećam se kako je jednom dok sam ja bolesna ležala kod kuće, satima stajala ispred robne kuće Beograd kako bi mi kupila medu”, ispričala je ovu emotivnu priču svojevremeno loto-djevojka za “Story”

“Moja mama i ja u Lovranu, vjerovatno 1959. godine“, napisala je Suzana na “Instagramu”, podijelivši fotografiju iz privatnog albuma, čime je raznježila svoje pratioce, koji su joj poručili da su tek sad postali svjesni od koga je naslijedila tu vanvremensku i neprolaznu ljepotu, piše “Puls online“…

 

Komentari

komentara