Magazin

Srbijanski mediji – Milan Severini kupio nekretnine vrijedne sedam miliona eura?

Napisao admin

Otkako je vezi sa Milanom Popovićem, srpskim kraljem bakra, Severina je navodno na poklon dobila nekoliko nekretnina.


Milan i Severina (Foto: Cure.ba)

Prema pisanju srpskog portala Pulsonline, Milan je svojoj dragoj poklonio penthouse i kafić u Beogradu, salaš u Čeneju, hotel i muzički studio u Vršcu te kuću u Zagrebu.

Prema pisanju srpskog portala Pulsonline, tokom veze pjevačica je dobila nekoliko nekretnina od svoga zaručnika, čija se ukupna vrijednost navodno procjenjuje na sedam miliona eura.

Tako je Milan Severini navodno darovao penthouse u Njegoševoj ulici u Beogradu, a za uređenje se sama pobrinula te ga je uredila prema feng shuiju. Ubrzo nakon toga, prema pisanju PulsOnlinea, Milan je Severini ispunio želju te nedaleko od stana za milion eura kupio kafić Moda u kojem su često pili kafu.

Poklonio je navodno Milan Severini i muzički studio u Vršcu, a pokraj studija dobila je i hotel Vila breg, u čije je renoviranje uloženo oko tri miliona eura.

Kako bi im boravak u Srbiji bio što ugodniji, Milan je izgradio i mali raj na salašu u Čeneju kraj Novoga Sada. Salaš je navodno uređen poput najluksuznije vile, krasi ga ogromno dvorište, sportski tereni te bazen. Namještaj, tačnije limitirane kolekcije poznatih brendova, navodno je kupljen u Italij.

Za boravak u Zagrebu Milan je Severini navodno kupio kuću na Kvatriću koja se prostire na 1.300 kvadratnih metara sa dva objekta, kućom i poslovnim prostorom.

cure.ba

Komentari

komentara