Magazin

SAM ZA STOLOM – Milan Popović samuje dok Severina uživa!

Napisao admin

Popularna hrvatska pjevačica Severina Vučković i njen nevjenčani suprug Milan Popović nisu se proteklih dana oglašavali povodom napisa u medijima da je njihovoj ljubavi došao kraj i da je Severina napustila oca svog petomjesečnog sina Aleksandra, ali da ne provode vrijeme zajedno – u to smo se uvjerili i bez riječi!


Milan Popović (foto:Alo)

Naime, fotograf lista “Alo” uslikao je kralja bakra kako sjedi u svom lokalu u Njegoševoj ulici u Beogradu i uživa u lijepom vremenu, i to bez svoje supruge i sina. Gdje su oni bili u trenutku kada je Popović došao na ručak, ne znamo, ali je moguće naslutiti da se i dalje nalaze na odmoru na koji je ona otišla nakon što su se, kako se šuška, posvađali.

Ono što je sigurno je da Milanu tog dana Severina nije spremala obrok. Partner hrvatske pjevačice je oko podneva došao u lokal i odmah tražio jelo od svojih zaposlenih, a uz hranu je čitao novine.

Osmijeh mu nije silazio sa lica i veselo je pričao sa konobarima, menadžerom, redovnim gostima svog lokala i svima koji su se u tom trenutku našli pored njega. Njegovo raspoloženje djelovalo je kao da Popović nema nijednu brigu u životu. S obzirom na to da nikada nije želio da za medije priča o tome kako mu je u vezi sa jednom od najpoželjnijih dama u regionu, list “Alo” pretpostavlja da će i sada ostati dosljedan svojim principima.

Šta god da odluči, pametno razmišlja – nikako praznog stomaka!

cure.ba

Komentari

komentara