Magazin

Novo poglavlje puno suza – Rihanna poklonila majci kuću tokom intervjua

Napisao admin

Tokom Rihannina intervjua sa Oprah Winfrey u showu 'Oprah Winfrey: Novo poglavlje' bilo je puno suza.


Rihanna sa majkom (Foto: Oprah's Next Chapter )

Pjevačica je plakala govoreći o odnosu sa bivšim dečkom Chrisom Brownom koji ju je 2009. godine brutalno pretukao i lošem odnosu s ocem. Ali tokom intervjua bilo je i sretnih trenutaka zahvaljujući izneneđanju koje je pjevačica priredila majci.

Rihanna je šokirala majku Monicu Braithwaite kojoj je kupila novu raskošnu peterosobnu kuću na Barbadosu. Oprah je pozvala Monicu u kuću pod lažnim izgovorom da će zajedno s kćeri snimati epizodu za talk show. Kada je stigla pred kuću, objasnila joj je kako njena ‘dobra kći’ ima iznenađenje za nju.

Grleći majku Rihanna je plakala govoreći: ‘Oh, mama ti si tako divna’. Gledajući kćer, Monica je djelovala zbunjeno i zabrinuto na što joj je pjevačica kroz šalu rekla kako se ne mora brinuti jer nije trudna.

– Željela sam već dugo ovo učiniti za tebe. Bila si nevjerovatna majka, borbena, i večeras ćeš otići odavde s ključem ove kuće – rekla joj je Rihanna na što se njena šokirana majka rasplakala.

– Moj Bože, ozbiljno? – vrištala je Monica na što joj je Rihanna ponosno rekla: ‘Da, to je sve tvoje djevojko. Pogledaj uokolo, pogledaj bazen’.

Monica je zatim zaključila kako je prva gošća u njenoj novoj kući bila kraljica televizije.

– Moram imati tvoju sliku na zidu. Moja prva gošća u kući je Oprah, to je nevjerovatno – rekla je oduševljena Monica koja je Oprah zatim otkrila zbog čega se najviše ponosi svojom kćeri, prenosi 24sata.

– Ponosna sam na nju jer je ostala tako skromna i bliska sa svojom porodicom. To je ono na što sam jako jako ponosna – zaključila je Rihannina majka.

cure.ba

Komentari

komentara