Magazin

"Radi se o osveti, sve je izmišljeno" – Sarajka nije zaljubljena u Beograđanina s mora

Napisao admin

Nakon što je priča o Sarajki koja traži Beograđanina s ljetovanja, obišla cijeli Balkan, Aida Turalić tvrdi kako je cijela priča lažna te su novinari objavili lažne informacije.


Aida Turalić (Foto: Cure.ba)

“Neko iz društva s kojim sam bila na moru u Bristu u Hrvatskoj, u moje je ime pričao s novinarima i tako je objavljena priča o tome kako sam se zaljubila u Beograđanina kojeg očajnički tražim”, izjavila je Aida za Avaz.

Ipak, u cijeloj priči ima ponešto i istine. Naime, zaista je upoznala dečka iz Beograda i sprijateljila se s njim. “Sve do objave ove informacije bila sam u kontaktu s mladićem. Sad više nisam zbog pojedinaca koji su to sve izmislili. Nisam se zaljubila u njega. Imam momka i s Beograđaninom sam samo prijateljica. Pojedincima je to zanimljiva priča zbog naših nacionalnosti”.

Dodala je kako od objave informacije nema više mira te joj stalno zvoni telefon. “On je 1986. godište i razmijenili smo telefone te znam njegovo ime. Ne znam kako ću opstati od svih tih priča. Telefon mi stalno zvoni, a na mom Facebooku ima toliko poruka da ne stignem na sve odgovoriti. U biti nije ništa loše o meni objavljeno, ali sve ovo pogodilo je i mene i moje roditelje”, zaključila je Aida tvrdeći da se radi o nečijoj osveti.

cure.ba

Komentari

komentara