Magazin

Popularna pjevačica – SVI DETALJI POROĐAJA FOLK ZVIJEZDE: Seka plakala kad je zagrlila sina, Veljko presekao pupčanu vrpcu

Napisao admin

Pevačicin muž prisustvovao porođaju, sin Jakov dobio ocenu 10, a njegove matične ćelije roditelji su poslali na čuvanje u Nemačku


Folk zvezda Seka Aleksić i njen suprug Veljko Piljikić juče su postali roditelji! Pevačica je trebalo da se porodi sredinom oktobra u Beču, ali ih je sin Jakov iznenadio i stigao ranije.

Seka se porodila carskim rezom juče u jednoj privatnoj klinici u Beogradu. Jakov je težak 3,120 kg i dugačak je 48 centimetara, a dobio je ocenu 10! Kako saznajemo, Veljko je prisustvovao porođaju i presekao je pupčanu vrpcu, a i on i Seka su zaplakali kad su zagrlili sina! Bebine matične ćelije su pevačica i njen muž odmah poslali na čuvanje u Nemačku, a Veljko se nije odvajao od supruge do jutra.

 

Napravila bebi-šauer

– Veljko će prisustvovati porođaju i preseći pupčanu vrpcu. Oboje to želimo jer mislimo da sam najbezbednija kada je on pored mene i dok njegova ruka drži moju. Ime sinu smo dali po svetom apostolu i zajedno smo ga odabrali. Ni najmanje se ne plašim porođaja, već s velikom radošću iščekujem taj dan – izjavila je Seka za aktuelni broj magazina Stori nekoliko dana pre nego što je na svet došao Jakov.

Aleksićeva je nedavno napravila žurku sa drugaricama povodom skorašnjeg dolaska bebe, ali i šeste godišnjice braka. Folk zvezda je otkrila na koji način je bebi-šauer prilagodila našem podneblju.

 

kurir.rs

Komentari

komentara