Magazin

Nevjerovatno! – Zapalila se kada je doznala da joj muž ima karcinom

Napisao admin

Stojanka Simić (49) iz sela Babanovci kod Prnjavora podlegla je opeklinama koje je prošlog tjedna zadobila kada se polila benzinom i zapalila u svojoj kući.


Ilustracija (Foto: arhiva)

 

Strašna vijest

 

Unatoč naporima liječničkih ekipa, Simić je u ponedjeljak navečer izgubila bitku za život i jučer je sahranjena na lokalnom groblju u Babanovcima. Na posljednji počinak ispratili su je rodbina, prijatelji i neutješni suprug Milan Marić, koji je otkrio da se Stojanka zapalila nakon što je doznala da je on obolio od karcinoma, što je pokušavao sakriti od nje.

 

– Sjedili smo kobnog dana i pili kavu, Stojanka mi je prigovorila da su do nje doprle priče o mojoj bolesti – karcinomu. Pitala me je krijem li od nje istinu, znajući da, kako mi je govorila, bez mene više ne bi imala snage da živi. Nakon što je pročitala liječničke nalaze, prema kojima moram da odstranim tanko crijevo, naglo je skočila i razbila dvije šoljice o zid – ispričao je Marić.

 

On kaže da je Stojanka nakon toga otišla u šupu, gdje se polila mješavinom benzina i ulja za motornu pilu.

 

Zadobio opekline

 

– Ni slutio nisam da se u šupi polila benzinom. Čim se vratila, kresnula je upaljačem, koji je zgrabila sa stola. Na moje zaprepaštenje, počela je živa da gori! Gasio sam je uz pomoć ćebadi i krpa. Spasavao sam joj lice i prsa. Onda mi je rekla da joj gore noge i liječnici su konstatirali opekline na skoro 60 posto tijela. Sve sam učinio da je spasim… – rekao je Milan, koji je i sam zadobio opekline po rukama dok je gasio vatru kako bi spasio svoju izvanbračnu suprugu.

 

Izvanbračna zajednica

 

Stojanka i Milan živjeli su sedam godina zajedno u izvanbračnoj zajednici. Ona je rodom iz Teslića, a on iz Kneževa i u Babanovce su se doselili prije četiri mjeseca. Tu su kupili kuću, koju su renovirali i na imanju su uzgajali svinje i sadili baštu. Stojanka je radila kao njegovateljica starih i iznemoglih osoba i iza nje su ostala dva sina i kćer iz prvog braka, dok s Milanom nije imala djece.

pogled.ba

Komentari

komentara