Magazin

Ljubav ruši sve granice! – PRIČA KOJA JE POTRESLA SRBIJU I HRVATSKU: Romeo i Julija dobili nasljednika!

Napisao admin

Prvo, pa muško! Osječki Romeo i novosadska Julija su dobili nasljednika! Prije par dana na svijet je došao mali Aleksa, čiji su mama i tata Sanela i Miodrag Novaković prošle godine u vrijeme blokade graničnog prelaza Srbije sa Hrvatskom “srušili” granicu kako bi se vjenčali.


Foto:arhiva

Ponosni Miodrag ne može da dočeka trenutak kada će vidjeti svog malog prvenca i snažno zagrliti i poljubiti svoju hrabru ženu, koju su podvrgli carskom rezu.

– Aleksa se rodio u utorak, 12. jula, tačno u 11 sati ujutru. Noć prije toga uopšte nisam spavao, čekao sam kraj telefona da mi jave i kažu da su dobro. Rođen je carskim rezom i hvala bogu, sve je odlično prošlo. Sanela se brzo oporavlja, tako da je već prvi dan nakon porođaja ustala iz kreveta. Mali je težak 3.820 grama i dugačak 49 centimetara. Svi mi govore da je isti ja, presrećan sam – uzbuđeno kaže novopečeni tata, koji ne bi da gubi vrijeme i već planira drugo dijete, čim supruga bude mogla.

Kako je Miodrag poznat po hrabrosti, može samo da se pretpostavi da će tome učiti i svog nasljednika, ali samo ako kraj sebe bude imao djevojku vrijednu toga, kao što i njegov otac ima Sanelu.

– Nadam se da će Aleksa kad poraste naći dobru i hrabru djevojku poput svoje majke, koja će ga podržavati i u njemu buditi najbolje osobine, pa i hrabrost. Do tada, mi ćemo za njega ići ne samo preko granice, nego i na drugi kontinent ako treba. Ima da rušimo sve – odlučno, kao svaki pravi roditelj, kaže Miodrag.

 

ekskluziva.ba

Komentari

komentara