Magazin

Netrepeljivost među članovima žirija! – FINALE ZVJEZDA GRANDA POD ZNAKOM PITANJA: Pljuštale uvrede, ko je metla, a ko narkoman! Bosanac prozivao…

Napisao admin

Na prošlosedmičnom snimanju emisije “Zvjezde Granda” nastao je pravi haos. Netrpeljivost među članovima žirija kulminirala je tokom komentarisanja jednog od kandidata nakon čega je Aca Lukas iznio salvu uvreda na račun Jelene Karleuše. Kako saznajemo, problem je nastao tokom Lukasovog izlaganja, kada ga je Jelena prekinula šaljivom upadicom.


Foto:arhiva

Da li zato što je bio nervozan ili mu se nije dopalo to što je rekla, Lukas je počeo da se obračunava sa njom, ali ni ona mu nije ostala dužna, piše “E-turneja“

“Bilo je strašno. Pljuštale su uvrede sa obje strane. Lukas joj je rekao da je jedna obična metla i da je niko i ništa, a ona je odgovorila da ga treba da bude sramota jer je došao nadrogiran na snimanje. Stvari su izmicale kontroli, oboje su napustili svoja mjesta i snimanje je prekinuto. Popović je naredio da se smire i da se vrate, ali od toga nije bilo ništa. Lukas je vikao da će otići kući i da se nikad više neće vratiti u emisiju, a isto je govorila i Jelena”, priča izvor koji je bio prisutan tog dana snimanja.

U Grandu je već odlučeno da se ovaj incident isiječe iz emisije, tako da gledaoci neće imati priliku da vide ovaj obračun. Baš kao i sa svađom Marije Šerifović i Dunje Popović ali i Šabana i Bosanca.

ŠERIFOVIĆEVA LJUTA NA BOSANCA ZBOG PROZIVANJA

Dragan Stojković Bosanac uživa da u medijima svojim izjavama uvijek digne prašinu. Tako je u intervjuu za “Puls” šokirao čitaoce izjavom da Verica Šerifović pjeva korektno, te da uvijek može da nađe manu u interpretaciji njene kćerke Marije. Budući da je poznato da su Verica i Marija jedne od ubjedljivo najboljih interpretatora na ovim prostorima, pozvali smo Mariju da nam pojasni kako je moguće da samo Bosanac nije zadovoljan kako ona pjeva.

“Šta da kažem ja sad na to?!”, pitala je Marija, a onda dodala: “Meni je drago da je stručnjak kao što je Bosanac tako nešto rekao i što misli da mogu da budem bolja. Smiješno je da uopšte komentarišem takve stvari.”

Kako smo načuli Marija i njena majka su se mnogo razočarale u Bosanca jer su oni ipak kumovi i kućni prijatelji. S obzirom da Verica dugo poznaje Bosanca vjerovatno će mu oprostiti ovo, a i jedine su u posljednjih par mjeseci sa kojima Bosanac nije 

haber.ba

Komentari

komentara