Magazin

DNEVNI HOROSKOP – Vaš horoskop za dan: 15.06.2016

Napisao admin

Šta nam zvjezde danas kažu!


Foto:arhiva

OVAN

Neko pokušava da Vas navede na drugačije mišljenje, ali Vi imate svoje ciljeve i ne odstupate od započetih planova. Potrebno je da uložite veliku energiju u svoje poslovne ciljeve i da se zaštite od loših uticaja. Partner umije da Vas oraspoloži svojim idejama. Neke situacije predstavljaju uvertiru za novo emotivno zbližavanje. Sugestija: Slobodno vrijeme posvetite rekreaciji, opustite se, piše “Astrolook“.

BI

Nečije ponašanje ima negativan uticaj na Vašu koncentraciju, stoga trpite poslovni neuspjeh. Ipak, postoji mogućnost da nadmudrite osobu koja Vas ometa u poslovanju. Izbjegavajte raspravu oko različitih poslovnih interesa. Nema potrebe da se zanosite velikim željama i nečijim obećanjima. Teško Vam je da pravilno procjenite nečije postupke. Sugestija: Nemojte precjenjivati lične mogućnosti.

 

BLIZANCI

 

Postoje iznenadne okolnosti koje Vas usporavaju, neko ne želi da sasluša Vaše ideje. Obratite pažnju na koristan savjet koji Vam upućuju bliski saradnici. Nemojte tražiti nemoguće, već prihvatite ono što dobijate. Posvetite pažnju osobi koja pozitivno utiče na Vaše raspoloženje. Emotivni susret donosi obostrano zadovoljstvo. Sugestija: Prijaće Vam šetnja ili boravak u prirodi.

 

RAK

 

Na Vama je da sprovedete u djelo nečije ideje ili da se predstavite u »pozitivnom svjetlu« u krugu poslovnih partnera. Obratite pažnju na detalje koji utiču na završne rezultate. Budite uporni u svojim namjerama. Priželjkujete novo emotivno zadovoljstvo. Kod Vas provajava romantično raspoloženje, a voljena osoba želi iskreno da Vam ugodi. Sugestija: Podstičite kod sebe optimizam i dobro raspoloženje.

LAV

Neko pokušava da diktira pravila poslovnog ponašanja. Imate utisak da se od Vas očekuje više nego što ste u stanju da učinite, stoga osjećate nelagodnost pred jednom starijom osobom. Nemojte davati lakomislena obećanja. U susretu sa voljenom osobom većina dogadjaja nije po Vašoj mjeri ili uskusu, ali Vi se dobro snalazite u svakoj prilici. Sugestija: Prijaće Vam neka od tehnika psihološkog opuštanja.

DJEVICA

Neko Vas dovodi pred svršeni čin ili u neugodnu situaciju, stoga izbjegavajte afektivno ponašanje. Zatražite dobar savjet i zaštitite svoje poslovne interese. Ne možete da zanemarite nečiji uticaj, ali uvijek postoji zaobilazno rješenje. Budite promišljeni u jednom iznenadnom susretu, nemojte dozvoliti da Vas lako zavedu nečiji komplimenti i maniri. Sugestija: Sačuvate prisebnost duha i samokontrolu.

VAGA

Zainteresovani ste za različite poslove i pokušavate da nametnete svoje mišljenje pred saradnicima. Privlače Vas veliki poslovni izazovi ili mogućnost da oprobate svoje sposobnosti pod neobičnim uslovima. Ne želite da propustite iznenadnu priliku za emotivnim zbližavanjem. Odgovorite na nečije »signale« ili na ljubavnu poruku. Sugestija: Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

ŠKORPIJA

Izbjegavajte rizične situacije, budite mudri u susretu sa saradnicima. Nema potrebe da postavljate suvišna pitanja osobi koja ima veliki uticaj na Vašu okolinu. Ne prija Vam nečija uloga i takmičarska atmosfera. Djelujete uznemireno, ne možete da se prihvatite nečiju odluku. Uzalud, ponavljate priču koja ne donosi željeni efekat. Sugestija: Potrudite se da poboljšate svoju koncentraciju.

STRIJELAC

Osjećate lagani umor i zato reagujete impulsivnije nego obično. Pokušavate da se oslobodite od nekih dodatnih obaveza, ali koliko god se trudili ne postižete željeni efekat. Imate utisak da saradnici nemaju dovoljno razumjevanja. U susretu sa voljenom osobom, nema potrebe da se uzbudjujete zbog »sitnica« koje otežavaju zajednički dogovor. Sugestija: Trenutni položaj Mjeseca utiče na Vašu psihičku i emocionalnu uznemirenost.

JARAC

Prihvatite nečiju sugestiju, važno je da plasirate svoje ideje na pravom mjestu ili u odgovarajućem društvu. Nemojte donositi ishitreni zaključak na osnovu prvog utiska. Dobro razmislite o različitim opcijama. Ako Vas muče emotivne dileme iskreno razgovarajte sa voljenom osobom. Razgovor vodi ka zajedničkom dogovoru i psihološkom opuštanju. Sugestija: Prijaće Vam psihološko opuštanje, akumulirajte pozitivnu energiju.

VODOLIJA

Važno je da se pravilno razumijete sa saradnicima i da ispoštujete osnovna pravila u poslovno-finansijskoj saradnji. Svako treba da odradi svoj dio posla na najbolji način i bez pretjeranog eksponiranja. Nema razloga da strogo ocjenjujete nečije ponašanje i Vama se dešava da pravite različite propuste. Ne budite sitničavi. Sugestija: Izbjegavajte loše navike ili nezdravu ishranu.

RIBE

Ukoliko nemate dovoljno povjerenja u odredjene saradnike, učinite ono što je neizbježno. Zaštitite svoje poslovne interese i prekinite kontakt sa jednom nepouzdanom osobom. Nemojte dozvoliti da neko umanjuje Vaše rezultate. Djelujete raspoloženo i zadovoljno u društvu bliske osobe, osjećate novi emotivni zanos. Raduje Vas nečija pažnja. Sugestija: Nema razloga za veliku zabrinutost, opustite se.

haber.ba

Komentari

komentara