Magazin

Šok – POHOTNA NASTAVNICA VERA ZATRUDNILA SA UČENIKOM (13): Policija je juri, niko ne zna gdje je!

Napisao admin

Policija intenzivno traga za profesorkom iz Teksasa koja je zatrudnila tokom sek*ualne afere sa jednim od svojih učenika (13). Aleksandrija Vera ima samo 24 godine, a “sek*ualno uznemiravanje” učenika počelo je prošle godine, u septembru. Sve je krenulo tako što učenik nije dolazio na njene časove, pa joj se obratio preko Instagrama. Čim joj je stigla poruka, poslala mu je svoj broj mobilnog telefona.


Vera je rekla policiji da je učenik tražio da se vide, na šta je ona pristala. Prema navodima “Click2Houston”, onda se odvezla do njegove kuće da ga pokupi. Nakon toga su se vozikali po gradu, a onda su se i poljubili. 

Sutradan je Vera opet otišla kod učenika, jer njegovi roditelji nisu bili kod kuće.

– Tada smo prvi put imali se*s – rekla je Vera policajcima.

Mjesec dana kasnije u školi su bila “otvorena vrata”, kada je učenik svoju nastavnicu Veru predstavio kao svoju djevojku!

– Porodica je prihvatila dječakovu djevojku i čak su je pozvali da im dođe u goste – rekao je izvor blizak istrazi.

Na sudu je otkriveno da su profesorka i učenik imali se*s svakog dana i da se nisu skrivali ni od koga.

– Jednom ju je tako sočno zgrabio za gu*u i svi drugi u školi su to vidjeli – rekao je jedan od učenika.

U januaru je otkriveno da Vera nosi dijete svog učenika. Policiji je rekla da to nije krila, kao i da su roditelji njenog dečka  (učenika) pozdravili to i bili veoma srećni jer će imati unuče.

Vera je, međutim, bila jako nervozna zbog svega, pa je i abortirala. Cijeli slučaj završio je na sudu, gdje je ona optužena za sek*ualno uznemiravanje maloljetnika. Međutim, od tada je nestala i niko ne može da je nađe.

ekskluziva.ba

Komentari

komentara