Magazin

Suprug svirepo ubijene pjevačice – ZORANOVA PREPISKA MIJENJA TOK ISTRAGE: Veza sa medicinskom sestrom baca novo svjetlo na Jelenino ubistvo!

Napisao admin

Prepiska Zorana Marjanovića, supruga svirepo ubijene pjevačice Jelene Marjanović, sa medicinskom sestrom iz Beča do koje je Informer došao i ekskluzivno objavio, baca potpuno novo svjetlo na ovo ubistvo, tvrde stručnjaci… Psihoterapeut dr Zoran Milivojević kaže da se na osnovu ovih poruka može zaključiti da je Zoran Marjanović čudak, koji voli bizarnost i fantazije.


– Erotsko dopisivanje, slanje slika i ljubavnih poruka govori da Jelenin muž voli neobične stvari, ali i da je vrlo brzo prebolio svoju pokojnu suprugu ili da možda uopšte i nije bio vezan za nju. Čudno je jako da za nepuna dva mjeseca od ubistva on razmijeni preko 1.000 poruka sa nepoznatom ženom i da postane toliko blizak sa njom – naglašava dr Milivojević.

S njim se složio i kriminolog Zlatko Nikolić, koji smatra da ovo može promijeniti cjelokupnu istragu ovog svirepog ubistva!

– Vaša saznanja su vrlo zanimljiva, ali ujedno i šokantna, jer se radi o čovjeku koji je prije dva mjeseca izgubio ženu. Njemu ovo dopisivanje vjerovatno predstavlja neku vrstu egzibicionizma. Ova prepiska može i te kako da utiče na tok istrage i da je na neki način ubrza. Ali samo od suda zavisi da li će biti jedan od krunskih dokaza koji ima dokaznu vrijednost na sudu – ističe Nikolić

ekskluziva.ba

Komentari

komentara