Magazin

Popularne Zvezde Granda – LUDILO U BEČU: Rada Manojlović privela Harisa Berkovića!

Napisao admin

Mlada folk zvijezda Rada Manojlović i dalje tvrdi da nije u ljubavnoj vezi sa kolegom Harisom Berković, ali slike koje je fotograf napravio govore suprotno. Naime, pjevačica je u srijedu uveče prisustvovala dodjeli „Oskara“ u Beču, a u jednom trenutku su se ona i Haris izgubili iz sale.


– Rada i Haris su došli zajedno u „Admiral dom“ i smjestili su se za sto sa kolegama. Oni su na bini zajedno izveli i numeru „Biseri i svila“, za šta su i dobili nagradu, ali su kasnije samo nestali iz hale. U jednom trenutku je ustala Rada, a u stopu ju je pratio Haris.

Oni su prošli pored bine kroz vrata koja vode do posebnih prostorija, a obezbjeđenje je zatim stalo ispred. Niko nije mogao da uđe u tu prostoriju dok su oni tamo, ali zaista ne znam šta su tamo radili. Izašli su nasmijani i raspoloženi – kaže nam izvor sa lica mjesta i dodaje da su njih dvoje izgledali srećni.

– Dok su sjedili u sali bili su veoma raspoloženi. Haris je sve vrijeme nešto šaputao Radi, a ona se smijala. Stvarno djeluju lijepo jedno pored drugog, a sve kolegu su ih hvalili kako su preslatki. Čak joj je on i pokazivao poruke koje mu stižu na telefon – dodaje naš izvor. 

Inače, Rada je na dodjeli „Oskara“ blistala u kratkoj srebrnoj haljini, a kada je izašla na scenu sijevnule su joj gaćice.

ekskluziva.va

Komentari

komentara