Magazin

Svirepo ubistvo pjevačice – Zoran Marjanović, muž ubijene pjevačice donio odluku koja je mnoge šokirala!

Napisao admin

Zoran Marjanović, suprug brutalno ubijene pjevačice Jelene Marjanović, od samog početka je pričao kako želi da objavi njenu neobjavljenu pjesmu, što će uskoro i učiniti. Naime, kako je rekao, pjesma Snežane Nešić “Ako ti krene po zlu“ u kojoj je Jelena pjevala prateće vokale, gotova je.


 Zoran Marjanović, muž ubijene pjevačice donio odluku koja je mnoge šokirala! GALERIJA 

– Očekujem da će uskoro biti objavljena – poručio je Zoran Marjanović, a objavio Blic.

Kako Zoran kaže, teško uspieva da plasira pjesme zbog brojnih neistina koje se svakodnevno objavljuju u sprpskim medijima.

– Moj sin U. M., koji je maloljetan, ali kao i svi ukućani, teško podnosi laži o nama. Kako poslije svega što se piše da pustim sina u školu? Ko zna kakvih ljudi ima. Ne znam šta mu kažu drugari u školi jer mi ne priča – kaže Zoran.

Suprug ubijene pjevačice ističe da i on i njegova porodica teško podnose sve što se o njima objavljuje u medijima.

– Sada sam se bazirao na to da stanem na put svim lažima i budalaštinama koje objavljuju o meni i mojoj porodici – priča Zoran koji dodaje da je i mala Jana primijetila da se u njihovoj okolini nešto proijmenilo:

– Pokvarila je spavanje, kasno liježe, oko četiri-pet ujutru, pa je sada ne vodim u vrtić. Hoće na gimnastiku, pa bi od sutra trebalo da počne sa treninzima.

Inače, Jelena je otpjevala vokale i za još nekoliko srpskih pjevačica.

– Prije smrti, u martu, pjevala je Indi i Jami za nove pjesme. Uskoro bi i te pjesme trebalo da završim. Oživjeću Jelenu u pjesmama – priča Zoran i kaže da će uskoro da uđe u studio i završi posljednju njenu pjesmu.

ekskluziva.ba

Komentari

komentara