Magazin

Djevojčica iz Poljske ostavila jak dojam na poznatu glumicu – Pitanje ove devojčice je ostavilo Anđelinu Džoli bez riječi

Napisao admin

Anđelina Džoli je gostovala u jednoj emisiji na BBC-ju i tema je bila izbeglička kriza u Evropi. Glumica, koja je poznata po humanitarnom radu, osudila je stav određenih evropskih zemalja prema migrantima, ali najjači utisak u čitavoj emisiji je ostavila devojčica iz Poljske, čiji su rodtelji takođe migranti, koja je glumici postavila veoma važno pitanje.


Foto: arhiva

Simpatična Paulina (12) pre šest godina zajedno sa roditeljima se preselila iz Poljske u Veliku Britaniju, gde sada pohađa osnovnu školu. Ona je u sklopu segmenta u kom publika postavlja pitanja glumicu pitala kako možemo da poradimo na intergraciji mladih imigranata.

Anđelina nije krila da je ovako ozbiljno pitanje od ovako mlade devojke prijatno iznenadilo, pa je nakon nekoliko sekundi ćutanja kroz osmeh rekla da je to izuzeno dobro i važno pitanje.

– Mislim da je najbolje što možeš da uradiš da budeš dobar prijatelj, posebno u tvojim godinama. Škola je teška sama po sebi, čak i bez tog truda da se uklopiš – kazala je glumica.

Ona je dalje nastavila da govori o stanju u Evropskoj uniji i kroz redove je rekla da podržava ostanak Velike Britanije u Evropskoj uniji. Ianče, glumica je izgledala mnogo bolje i zdravije nego na prethodnim slikama.

24sata.rs

Komentari

komentara